Home » , » Τσαντίστηκαν τα νέα SS

Τσαντίστηκαν τα νέα SS

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Μαΐου 2016 | 12:51 μ.μ.


Γράφει ο  mitsos175

Θύμωσαν οι Γερμανοί με τον Ρώσο Πρόεδρο αλλά και με τον τωρινό τους υπηρέτη τον Αλέξη. Γιατί; Είναι απλό. Ο Πούτιν έμαθε ότι γίνεται ξεπούλημα, διάλυση, ότι πάρεις τζάμπα κι έκανε μια βόλτα να δει τι παίζει. Τι βγάζουμε στο σφυρί, αν είναι όντως καλής ποιότητας το "εμπόρευμα" κλπ. Ελεύθερη αγορά με δούλους ανθρώπους.

Αλλά οι Γερμανοί θέλουν τ' ασημικά για πάρτη τους. Φοβούνται, μήπως ο Ρώσος κάνει καλύτερη προσφορά. "Άμα αρχίσουμε τώρα τις προσφορές, σκέφτονται, φασκελοκουκούλωστα!" Ίδρωσαν να μας βασανίζουν, ώστε να μας λεηλατήσουν με την ησυχία τους. Τόσες ίντριγκες, εκβιασμοί, ωμές επεμβάσεις και θα πάρει τη μπουκιά μέσα από τα κοφτερά τους δόντια ο Vladimir; Δεν το αντέχει ούτε ο εγωισμός, ούτε ο ναζισμός που τους δέρνει. Γι αυτό πανηγυρίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Ναι, χαρίζουν τα πάντα, αλλά η κυβέρνηση θα επιλέξει σε ποιον θα ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία. Ναι, θα μας λεηλατήσουν, αλλά ο Τσίπρας θα διαλέξει ποιός. "Τους την έφερε ο Αλέξης" λένε οι ψεκασμένοι βουλευτές του!

Θα μου πείτε όμως τώρα "Για περίμενε ρε φίλε, σκοπός δεν είναι να κρατήσουμε τη Δημόσια Περιουσία; Σκοπός δεν είναι να αποφύγουμε το πλιάτσικο;"
Πολύ σωστά, αλλά αυτός είναι ο δικός μας στόχος. Οι τοκογλύφοι και τα δουλικά τους, έχουν άλλο σκοπό για μας, πολύ κακό. Όπως κι η Ρωσία έχει τα δικά της σχέδια, η όποια σαν καπιταλιστικό κράτος εκμεταλλεύεται την ευκαιρία. Καθόσον στον Νεοφιλελευθερισμό ότι είναι νόμιμο είναι εντελώς ανήθικο. Όπως οι υπερπόντιες (υπεράκτιες) εταιρίες: Νομιμότατες κι ας κάνουν φοροδιαφυγή, ενώ πολλές ξεπλένουν εγκλήματα.

Άρχισαν λοιπόν τα δημοσιεύματα οι γερμαναράδες που λένε με άλλα λόγια. "Εμείς θα σας βιάσουμε, εμείς θα σας βασανίσουμε, εμείς στο τέλος θα σας σκοτώσουμε και κανένας άλλος. Μόνο εμείς! Δεν θέλουμε κανένα στο τραπέζι, όταν σας καταβροχθίζουμε! Δεν μοιραζόμαστε τη λεία. Τοκογλυφία κάνουμε διάολε, δεν κάνουμε συνεστίαση!" Τους σπάσαμε τα νεύρα. Ούτε να μας λεηλατήσουν με την ησυχία τους δεν μπορούν. Που φρόντισαν να έχουμε όλους τους καραγκιόζηδες στη Βουλή, για να γελάμε με τα χάλια μας, τόσο "αχάριστοι" είμαστε γι αυτούς! Οι σαδιστές του Βερολίνου θέλουν να έχουν τη χαρά να μας σκοτώσουν οι ίδιοι. Ζητάνε πολλά; Απλά τα θέλουν όλα κι ακόμα περισσότερα.

Αν είναι να μας ληστέψουν, να μας κλέψουν αυτοί. Συμφωνεί και ο Λεβέντης. "Οι Γερμανοί είναι οι καλύτεροι δήμιοι, αυτοί μόνο πρέπει να μας γδέρνουν". Τζάμπα μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση για να χαρούν με την σφαγή μας, να πάρουν ότι πολυτιμότερο έχουμε, και δεν εννοούμε την παρθενιά. Κι ο Τσίπρας θα τα πουλήσει στους Ρώσους; Μα στους Ρώσους; Ούτε καν στις ΗΠΑ; Θα πάρουν κι αυτοί βρε, μην κάνετε έτσι. Αλλά έχεις δει καρχαρία να μοιράζεται το φαΐ του με άλλους; Ποτέ! Ορμά και δαγκώνει όσο μπορεί περισσότερο.

Η λύση καλέ μου ψηφοφόρε δεν ήρθε ποτέ από άλλους. Ότι καταφέρνει κάποιος λαός το κάνει μόνος του. Το 1821 που επαναστάτησαν οι Έλληνες, υπήρχε η Ιερή Συμμαχία στην Ευρώπη και αυτή εντελώς αντίθετη σε κάθε Ελευθερία. Η Ιερή Συμμαχία σήμερα λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση - ΝΑΤΟ. Και η Ρωσία είναι πάλι σύμμαχος όπως ήταν τότε κολεγιά ο Τσάρος με τον Metternich, άσχετα αν ανταγωνίζονταν σε άλλα θέματα. Η σωτηρία δεν έρχεται απέξω. Αν ΕΣΥ δεν σηκωθείς από τον καναπέ να παλέψεις, ποιός νομίζεις ότι θα το κάνει για σένα; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

31 Μαΐου 2016 στις 1:34 μ.μ.

https://youtu.be/7xbsmhRUSfU

Ανώνυμος
3 Ιουνίου 2016 στις 4:13 μ.μ.

Sostos!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger