Home » , » Δημ(ι)οσκοπήσεις και τα μυαλά στα κάγκελα.

Δημ(ι)οσκοπήσεις και τα μυαλά στα κάγκελα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 | 7:54 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Επτά στους δέκα είναι πολύ δυσαρεστημένοι, απογοητευμένοι κι εξοργισμένοι από το ΣΥΡΙΖΑ. Οι υπόλοιποι είναι οπαδοί του "ΝΑΙ - μένουμε σκλάβοι" αφού ακολουθείται η δική τους πολιτική. Δεν γνώριζα ότι ο σαδομαζοχισμός αγγίζει το 30%. Όσο ζεις, μαθαίνεις.

Περιττό να μιλήσω για την εγκυρότητα των γκάλοπ. Δημοσκόποι και Βούτσης είναι στην κοσμάρα τους. Η άλλη δημοσκόπηση λοιπόν, του ΣΥΡΙΖΑ, μας λέει πως όσοι ψήφισαν ΟΧΙ, δεν γουστάρουν τις οφσόρ. Προφανώς, δεν χρειάζονταν να πληρώσετε γι αυτό. Μόνο να σκεφτείτε χρειάζονταν, πράγμα που δεν κάνετε ποτέ.

Η Νέα Δημοπρασία -λένε- προηγείται κάπου 8 μονάδες. Στην ερώτηση ποιός έχει τα περισσότερα τομάρια; Ποιός έκλεψε τα πιο πολλά; Γιατί πουθενά δεν βλέπω "ρεύμα" στη γαλάζια στάνη. Αντίθετα τα γίδια μειώνονται, καθώς έρχονται πεινασμένοι λύκοι από άλλα μαντριά. Κι αυτοί έχουν τον ανθρωποδιώχτη. Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ - εδώ πάνε τα συλλυπητήρια, κατρακυλά περισσότερο από την μπλε συμμορία. Είναι κοντύτερα στον πάτο του γκρεμού. Πάει να βρει Κουβέλη, ΓΑΠ, Καρατζαφέρη κλπ. Του έλειψαν...

Με την ευκαιρία: Ξέρω πως πορτοκαλί και γαλάζιοι καλικάντζαροι αλληλοϋποστηρίζονται, για να τρώνε μαζί. Αλλά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ μην καρφώνεστε τόσο. Ο Κούλης, τις κουταμάρες, τις κάνει μόνος του. Μην τα ρίχνετε όλα στον προηγούμενο, το Σαμαρά. Δεν έρχεται ακόμα φανερά μαζί σας, γιατί θέλει να μπει στη Βουλή. Το Σαμαρά τον έχει άχτι, στον Αλέξη έχει υποχρέωση: Αν δεν έκανε εκλογές, θα ήταν ακόμα ο Βαγγέλης τσοπάνης. Σας πήραμε είδηση.

Κείνο που δεν μας λένε οι δημ(ι)οσκόποι, το κυριότερο, είναι πόσους ρώτησαν και δεν απάντησαν, πόσοι τους έστειλαν στο διάολο μαζί με όλους τους πολιτικούς τα κανάλια κλπ. Άκουσα, ότι για κάθε έναν που απαντά, 4 βρίζουν και φασκελώνουν. Είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι πραγματικά γίνεται. Γιατί, αν από αυτούς τους 4 ψηφίσουν οι μισοί στις εκλογές, τα αποτελέσματα θα είναι εντελώς διαφορετικά και πολύ χειρότερα για όλους τους κατεργάρηδες, από αυτά που μας παρουσιάζουν οι κόλακες του ενός και του άλλου.

Το Πρώτο Ψέμα βοηθά Νέα Δικτατορία και Χρυσή Ορδή. Τραβά τα ποσοστά τους όσο δεν παίρνει. Η ΝΔ έχει κάτω από 20%, πολύ κάτω. Ο Κούλης κάνει "φιλότιμες προσπάθειες" να πετύχει μονοψήφιο και ίσως τα καταφέρει, αν οι εκλογές γίνουν στην ώρα τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο κοντά από τη ΝΔ στο να φύγει από τη βουλή, παίρνοντας τα testiculα μας - ότι μας έδωσε δηλαδή, γι αυτό ίσως τολμήσει αναλογικότερη νοθεία. Όχι όμως απλή αναλογική, έχουν αλλεργία οι δανειστές. Τα δεκανίκια είναι πλέον άχρηστα, αφού τη δουλειά τους τώρα την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ζήτημα είναι, αν θα προλάβουν εκλογές. Στον αγύριστο, στα τσακίδια, και καλά να πάθετε.

Τα φίδια δεν παίρνουν τίποτα. Οι κανίβαλοι είναι μετρημένοι, αλλιώς θα λιγοστεύαμε επικίνδυνα οι υπόλοιποι. Που πηγαίνει λοιπόν ο κόσμος; Προς το παρόν πουθενά. Κάθεται σπίτι του, τραβά τα μαλλιά του (όσοι έχουν) και σιχτιρίζει τους πάντες. Όλους τους απατεώνες που τον δούλεψαν για να τον γδύσουν.

Φαίνεται όμως να τσιμπάνε λίγο τα Αριστερά κόμματα και το ΚΚΕ. Υπάρχει ένα στοίχημα. Πως η αγανάκτηση για τους άλλους, θα μετατραπεί σε Εμπιστοσύνη γι αυτούς. Βλέπετε, η ζημιά του ΣΥΡΙΖΑ συνοψίζεται στην παροιμία: Όποιος κάηκε στο κουρκούτι φυσά και το γιαούρτι. Υπάρχει καχυποψία για όλους.

Να σας θυμίσω, κάτι που ξέρετε: Αν οι εκλογές άλλαζαν τα πράγματα, θα ήταν παράνομες. Για πραγματική αλλαγή, χρειάζεται και κάτι άλλο εκτός από ψήφο. Να σηκωθούμε από τον καναπέ, αλλιώς θα μας πάρουν μαζί μ' αυτόν (αφού θα έχουμε βγάλει ρίζες) και θα μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας. Ζωή σε λόγου μας. Όχι, δεν αναφέρομαι σε πολιτικό αρχηγό, την οικονομία σκεφτόμουν... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger