Home » , » Κούλης - Τσίπρας τα απόλυτα troll σε έναν αγώνα κουταμάρας.

Κούλης - Τσίπρας τα απόλυτα troll σε έναν αγώνα κουταμάρας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 | 12:43 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Κούλης: "Tο μέλλον είναι να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό". Κατά του λαϊκισμού, ΕΣΥ; Σε λίγο θα μας πεις, ότι δεν είσαι ευχαριστημένος από τις συσκευές Siemens. Τα βαφτιστήρια του μπαμπά πως πάνε Κυριάκο; Περιμένουν διορισμό; Τα ψέματα; Αυξάνονται και πληθύνονται, δόξα τα κανάλια.
1-0. Ανοίγει το σκορ με φαλτσαριστό σουτ.

Αλέξης: "Μίλησα νωρίτερα με τον Τζέρεμι Κόρμπιν (ηγέτη των Εργατικών) για να εκφράσω την αλληλεγγύη μου για τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα του"! Αν δεν είναι τρολιά, τότε το troll είναι ο ίδιος ο Τσίπρας. Αλέξη, αγάπη μου, πάρε τους συνταξιούχους τηλέφωνο, ξέρεις, αυτούς που τους έκανες μισή τη σύνταξη, αυτή που δήθεν δεν θα έκοβες. Κι οι άμοιροι, που τους κόπηκε το ΕΚΑΣ, χάλια τα περνάνε. Μη σε πετύχουν μόνο. Θα έχουμε επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο.
1-1. Γκολάρα από σέντρα.

Κούλης: "Θέλω αυτοδυναμία, αλλά θα σχηματίσω μια διευρυμένη κυβέρνηση" Κι εγώ θέλω τη Scarlett Johansson ΜΑΖΙ με τη Monica Bellucci, αλλά στην πράξη αρκούμαι στην... κυρά Καλλιόπη τη θεούσα. "Από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα". Κάτσε να πάρεις διψήφιο ποσοστό με όσα λες και να είσαι κι ευχαριστημένος.
2-1 από σπόντα.

Αλέξης: "Θα πάω Κίνα". Το κακό είναι πως θα γυρίσεις πίσω. Δεν το βλέπω να σε κρατάνε οι Κινέζοι, όσο και να τους παρακαλάμε. Αλέξη μου, γιατί επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό; Μια επίσκεψη στο υποκατάστημα της COSCO αρκεί. Μην ξεχνάς τη βαθιά υπόκλιση στο λογότυπο της εταιρείας. Πως είπαμε λένε το "θα κάνω ότι μου πείτε" στα κινέζικα;
2-2. Σκληρός αγώνας, πάμε για παράταση.

Κούλης: "Να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι επικίνδυνος". Μίλησε ο ακίνδυνος... βρικόλακας. Κούλη, δεν θέλω να σε ταράξω, αλλά το δικό σας πρόγραμμα συνεχίζει ο Αλέξης, ξέρεις, αυτό το Μνημόνιο που ψήφισες κι εσύ.
3-2. Φοβερό σουτ. Δοκάρι και μέσα.

Κούλης: Θα ρωτήσει τους νεοδημοκράτες για το πρόγραμμα της ΝΔ. Και μετά θα κάνει... ότι του πει το Βερολίνο.
4-2. Αλέξη, πρόσεχε, πήρε κεφάλι με αυτή την ξεροκεφαλιά.

Αλέξης: "Η ΕΕ αντιμετώπισε με ευγένεια το δημοψήφισμα στη Βρετανία, όχι όμως το δικό μου" Τώρα όμως δεν έχεις παράπονο, στα όπα - όπα σ' έχουν. Εμάς γδέρνουν. Και που είδες την ευγένεια, όχι πες μου, που την είδες;
4-3. Κανονικά τέτοια "ομαδική" προσπάθεια αξίζει για δυο γκολ, αλλά... οι κανονισμοί της ΕΕ.

Αλέξης: "Θα κάνω σχεδόν απλή και σχεδόν άδολη αναλογική". Κι εγώ θα κατεβάσω τον ουρανό με τ' άστρα. Μετά από τη μαγειρική σου, θα φάμε οικουμενικό σιχτίρ πιλάφι.
4-4 ισοφάρισε από στημένη φάση. Εντελώς στημένη όμως.

Θα πάμε στα πέναλτι. Θα μας στήσουν κι εμάς στα 6 μέτρα, ενώ θα μας ρίχνουν γκολ με το τσουβάλι. Εκτός, αν τους αποβάλουμε και τους δυο για πολύ, μα πολύ, βρώμικο παιχνίδι... .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

30 Ιουνίου 2016 στις 2:20 μ.μ.

Μπράβο mitsos. Καταπληκτικό κείμενο!

30 Ιουνίου 2016 στις 11:14 μ.μ.

Ευχαριστώ. Και τα δικά σου άρθρα είναι εκπληκτικά με πολύ σωστές παρατηρήσεις.
...
Τελικά ο Κούλης μάλλον θα το πάρει στα πέναλτι το κύπελλο της ανοησίας. Έχει πάγκο με πιο πολλούς Γκαούγκαλους. Τυπικό δείγμα νεοφιλελέ δείχνει την "ευαισθησία" του. Δείτε αυτό, τα ξεπερνά όλα.
http://www.koutipandoras.gr/article/o-arxitektonas-twn-paretithite-eyxetai-kalo-psofo-stoys-skatogeroys-syntaioyxoys-poy-toys-ekopsan-to-ekas
mitsos175

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger