Home » , » Ζωή: Η ηγεσία του ΚΚΕ συνειδητά υπερασπίζεται το αστικό σύστημα (Ηχητικό)

Ζωή: Η ηγεσία του ΚΚΕ συνειδητά υπερασπίζεται το αστικό σύστημα (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 | 1:59 μ.μ.

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Για μια άλλη φορά δήλωσε εξαπατημένη από τον Τσίπρα εξαπολύοντας παράλληλα μια σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Στόχος της πολιτικής μας προσπάθειας είναι να ρίξουμε το καθεστώς, που επικρατεί στην Ελλάδα και εκφράζεται από τα κυβερνητικά κόμματα την Ν.Δ, το Ποτάμι τον ΠΑΣΟΚ και τον Λεβέντη ενώ στηρίζεται από τους «επιτετραμμένους των ευρωπαϊκών οργάνων», και όχι μόνο την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τόνισε η πρώην πρόεδρος της βουλής.

Συμπλήρωσε δε από το 2010 η κυβερνητική διαχείριση γίνετε σε «καθεστώς επιτροπείας, επιτήρησης και κατοχής», καυτηριάζοντας ταυτόχρονα το πολιτικό κυβερνητικό προσωπικό που αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο της συζήτησης είναι η απάντηση που έδωσε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» για το ζήτημα των συνεργασιών. Αφού θεώρησε εν δυνάμει συμμάχους της πολιτικής της συλλογικότητας την ΛΑΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ άσκησε  μια δριμύτατη πολεμική στο ΚΚΕ σε τέτοιο βαθμό που ανάλογη της δεν θα βρει κανένας στο «Πριν» και στην iskra. Δεν μίλησε για λαθεμένες πολιτικές τοποθετήσεις, αλλά εκτίμησε ότι συνειδητά η ηγεσία του ΚΚΕ είναι δεκανίκι του αστικού συστήματος".

«Από την εμπειρία μου ως προέδρου της βουλής πείστηκα ότι το ΚΚΕ σε κάθε στιγμή που το σύστημα θα αρχίσει να τρέμει θα τρέξει να το κρατήσει. .. Εν αντιθέσει με τον απλό κόσμο του ΚΚΕ το σύστημα του ΚΚΕ είναι εξίσου συστημικό με το κυβερνητικό σύστημα… οι ενέργειες του δεν ανατρέπουν το σύστημα αλλά το υποστυλώνουν», τόνισε μεταξύ άλλων η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

4 Ιουλίου 2016 στις 3:33 μ.μ.

ας μας πει πρωτα σε ποιο συρταρι ξεχασε τις προτασεις νομου για καταργηση μνημονιων του κκε. μαλλον ξεχασε την στηριξη που εδινε στην κυβερνηση της αριστερας τετοια εποχη περυσι (καταψηφιζε...στηριζωντας...μην μας που και αποστατες ε??)
κιμων

4 Ιουλίου 2016 στις 3:39 μ.μ.

Η "αντισυστημική" τέως πρόεδρος του ΑΣΤΙΚΟΥ κοινοβουλίου, έδωσε μια 38λεπτη ραδιοφωνική "συνεντεύξη" στον "αντισυστημικό" Χατζηνικολάου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκπρόσωπος του "συστημικού" ΚΚΕ τόσο μεγάλη ραδιοφωνική "συνέντευξη"(ή μάλλον αγιογραφία...) δεν έχει δώσει στον "αντισυστημικό" Χατζηνικολάου... Παρόλο που το "συστημικό" ΚΚΕ έχει εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους εν αντιθέσει με το ατομικό κόμμα της τέως προέδρου του ΑΣΤΙΚΟΥ κοινοβουλίου, που δεν έχει καμία (πρώτη φορά θα κατέβει στις επόμενες εκλογές).

Κι εδώ έρχεται το ερώτημα: Τι κοινό έχει η "αντισυστημική" τέως πρόεδρος του ΑΣΤΙΚΟΥ κοινοβουλίου με τον "αντισυστημικό" Χατζηνικολάου, ώστε να τις κάνει 38λεπτα αφιερώματα;

Γι'αυτό αξίζει να πάμε μερικά χρόνια πίσω, όταν η τέως πρόεδρος του ΑΣΤΙΚΟΥ κοινοβουλίου δεν ήταν καν βολευτίνα... Τότε ήταν η μία από τις 2 υποψήφιες βολευτίνες στις οποίες ο "αντισυστημικός" Βαρδινογιάννης είχε δώσει εντολή να της κάνουν ΠΑΛΙ ατομική "συνέντευξη"-αφιέρωμα.
https://www.youtube.com/watch?v=Jw6BrtGiLIY

Η άλλη υποψήφια βολευτίνα με παρόμοια μεταχείριση από τον "αντισυστημικό" Βαρδινογιάννη ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία εκτός από εν ενεργεία βολευτίνα ήταν και ΑΝΙΨΙΑ του "αντισυστημικού" Βαρδινογιάννη.
Βέβαια, αξίζει να πάμε ακόμη πιο πίσω... Λίγα χρόνια πριν ο "αντισυστημικός" Βαρδινογιάννης είχε προσλάβει ως υπάλληλο τον πατέρα της "αντισυστημικής" τέως προέδρου του ΑΣΤΙΚΟΥ κοινοβουλίου.

Και ω του θαύματος, υπάλληλος του "αντισυστημικού" Βαρδινογιάννη σήμερα είναι και ο "αντισυστημικός" Χατζηνικολάου...

ΥΓ: Αλήθεια ο σύζυγος της "αντισυστημικής" τέως προέδρου του ΑΣΤΙΚΟΥ κοινοβουλίου που ακριβώς εργάζεται;

ΥΓ2: Η κα. Ραχήλ Μακρή, πιστό σκυλάκι της "σντισυστημικής" τέως προέδρου, επέστρεψε στην εργασία στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας; Αν όχι, ποιος "αντισυστημικός" τις κάνει πλάτες για να εισπράττει τον, ουσιαστικά μη δεδουλευμένο, μισθό στο σπίτι της, εις βάρος των συναδέλφων της που εργάζονται στις υποστελεχομένες υπηρεσίες του ΥΠΕΝ;

4 Ιουλίου 2016 στις 4:51 μ.μ.

Αφού έπρεπε να γίνεις πρόεδρος της βουλής για να καταλάβεις το ρόλο της ηγεσίας του ΚΚΕ πάλι καλά. Αύριο θα ανακαλύψεις και τον τροχό.

4 Ιουλίου 2016 στις 6:59 μ.μ.

@Γιάννης
@Γιάννης
Ενώ εσύ ,που είσαι στις επάλξεις του αγώνα και μπροστάρης,ήξερες ανέκαθεν το ρόλο της ηγεσίας του ΚΚΕ, Γιάννη μου!Είσαι υπόλογος ,επειδή δεν μας πληροφόρησες έγκαιρα!

4 Ιουλίου 2016 στις 8:44 μ.μ.

Aπ ότι φαίνεται της είναι ταγμένος σημαντικός ρόλος απο το σύστημα.
Τσέχος

5 Ιουλίου 2016 στις 1:00 π.μ.

Ναι, Τσέχο, όσο και του .....Λεβέντη(!), που έχει ήδη μαζέψει αρκετές ώρες προβολής από τον Γλειψινικολάου.
Καραγκιόζηδες και λαγοί η ...κουνέλες (άτεκνες)! Καθόμαστε κι ασχολούμαστε με νούμερα!
Αφήστε τους διαφόρους γιάννηδες και κυρ-παντελήδες να το φχαριστιούνται.
Μην τους το χαλάτε, ρε, λέμε!

5 Ιουλίου 2016 στις 7:55 π.μ.

Σπυρίδων Ταμπούρλος δε χρειάζεται να είναι κανείς στις επάλξεις για να δει. Φαίνεται από παντού ο ρόλος της ηγεσίας του κκε. Εσύ είσαι το ζωντανό παράδειγμα, ποιος να σε πληροφορήσει;
Και μόνο που διαμαρτύρεστε για το Χατζηνικολάου, σταθμό του οποίου έχει καθημερινή έκπομπή στέλεχος του κκε, δείχνει το μέγεθος του θράσους σας.

5 Ιουλίου 2016 στις 9:36 π.μ.

Για όσους έχουν αδύνατη μνήμη:https://www.youtube.com/watch?v=0-kKE2L_rzg

6 Ιουλίου 2016 στις 7:44 π.μ.

@Γιάννης
Η επισήμανση δεν είναι διαμαρτυρία,μάστορα!Είναι τροφή για κριτική σκέψη!Την απουσία της οποίας εμφανώς διαπιστώνει κανείς στην περίπτωσή σου,ταξικό ναυάγιο!Οι παρακάτω στίχοι του Θ. Αδριανού σου πάνε γάντι(στους έχω ξανααφιερώσει):
"Όμως εσύ επρόλαβες και κρύφτηκες και πάλι,
αφήνοντας μονάχοι τους ,να χτυπηθούν οι άλλοι.
Κι απ' την κρυψώνα σου έλεγες , κουνώντας και το χέρι:
-Του Έλληνος ο τράχηλος ,ζυγόν δεν υποφέρει!

7 Ιουλίου 2016 στις 12:26 π.μ.

@ΣΠΥΡΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΣ
Μάστορα η τροφή για σκέψη εσένα σου είναι άχρηστη, καθόσον είναι εξαιρετικά περιορισμένη αυτή σου η ικανότητά. Τα "Γλειψινικολάου" και "συστημικός" από κκεδες για έναν μεγαλοδημοσιογράφο που δίνει 2 ώρες εκπομπή την ημέρα σε στέλεχος του ΚΚΕ είναι τουλάχιστον αστεία. Θέλεις να μην ακούγεται κανείς άλλος; Το απύθμενο θράσος που είπαμε. Τώρα μπορείς να γράφεις στίχους, να τραγουδάς και να ρίχνεις και χορούς αλλά στη ουσία του σχολίου μου δεν τολμάς να απαντήσεις. Στην τρύπα σου λοιπόν!

8 Ιουλίου 2016 στις 8:34 π.μ.

@Γιάννης
Το ποιος απαντάει επί της ουσίας του σχολίου είναι προφανές!Γαργάρα η ανάρτησή μου και η μπάλα στην εξέδρα!Για το θέμα σου τώρα:Στασίδι στα ΜΜΕ ο κάθε ανύπαρκτος,σε μονόλογο ,αρκεί να έχει αντικκε θέση!
Τα περί σκέψης σφορούν εσένα και στα επιστρέφω στο πολλαπλάσιο.

9 Ιουλίου 2016 στις 12:55 π.μ.

@ΣΠΥΡΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΣ
Εντελώς προφανές είναι ότι εσύ πετάς τη μπάλα στην εξέδρα. Τις μπούρδες στις αναρτήσεις σου τις έχω γραμμένες, σε αυτό που λέω για εκπομπή στελέχους του ΚΚΕ στο Χατζηνικολάου δεν τολμάς να πεις τίποτα και σε πείραξε όποιος άλλος βρίσκει στασίδι. Και το ΚΚΕ χεσμένο το έχουν κακομοίρη, από το ΣΥΡΙΖΑ θα βουτήξει ψήφους η Ζωή. Στη τρύπα σου τώρα, που θα κρίνεις και τη σκέψη μου...

9 Ιουλίου 2016 στις 1:45 π.μ.

κκε: ενα εντιμο αστικο κομμα (και απο μια αποψη το μονο αστικο κομμα του κοινοβουλιου )

9 Ιουλίου 2016 στις 2:33 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ζωή μου άκουσε με. "Ο καπιταλισμός είναι ένα οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων, όπως και οι επενδύσεις σε οικονομικά αγαθά, παραγωγή, κατανομή, το εμπόριο και υπηρεσίες, κατέχονται από ιδιώτες, με κυρίαρχο κίνητρο / στόχο το κέρδος...
Ηγεμονεύουσα /άρχουσα τάξη είναι η αστική και εκμεταλλευόμενη τάξη είναι η εργατική...

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε πως ο καπιταλισμός γενικότερα και πιο ειδικά ο καπιταλιστικός τρόπος παραγωγής βασίζεται πάνω στην αντίθεση της σχέσης "κεφάλαιο / εργασία", όπου το κεφάλαιο πρέπει να αντλεί συνεχώς υπεραξία από την εργασία προκειμένου να υπάρχει και να αναπτύσσεται".
"Στη σοσιαλιστική ορολογία ο όρος αστική τάξη ταυτίζεται συνήθως με τον όρο μπουρζουαζία, υποδηλώνοντας την άρχουσα τάξη μίας καπιταλιστικής κοινωνίας." Καπιταλιστές, το πολιτικό τους προσωπικό. ιερατείο, κ.α., χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς/θεσμούς του αστικού κράτους αποτελούν τους εκμεταλλευτές. Οι υπόλοιποι είμαστε θύματά τους.

Εσύ ανήκεις στους αστούς πολιτικούς. Είσαι μέρος του συστήματος, ένα καινούριο "γρανάζι" που δεν έχει ακόμα χαλάσει, όπως πχ ο Σταύρος ή ο Λεβέντης.
Οι Κομμουνιστές από την άλλη είχαν νεκρούς, βασανισμένους, εξόριστους, φυλακισμένους από το σύστημα. Οι περισσότεροι από αυτούς επιλέγουν το ΚΚΕ και την ηγεσία του. Γιατί άραγε οι αγωνιστές να επιλέγουν το ΚΚΕ κι όχι το δικό σου κόμμα; Για σκέψου. Κάνεις ένα βασικό λάθος τακτικής. Επειδή πιστεύεις λαθεμένα, ότι αντλείς ψήφους από την ίδια δεξαμενή με το ΚΚΕ, προσπαθείς να σπιλώσεις το Κόμμα.
Έτσι, όχι μόνο δεν θα πάρεις παραπάνω, αλλά θα χάσεις κι αυτούς που έχεις.

Τι θα έπρεπε να κάνεις κατά τη γνώμη μου. Επίθεση στη ΝΔ και τα μνημονιακά κόμματα γενικότερα, κυρίως για τα σκάνδαλα και τη διαφθορά, αφού το μόνο πλεονέκτημα που έχεις, είναι ότι δεν είσαι σάπια. Ακόμα...
Να πάρεις, αν μπορείς, κάποιο δυσαρεστημένο τμήμα, από την πολιτική την οποία εφαρμόζει με πάθος το κόμμα που ήσουν. Θα μου πεις "έφυγα, γιατί εξαπατήθηκα", πολύ καλά έκανες, σ' αυτό σε συγχαίρω. Αλλά για να σε τιμήσει ο κόσμος με την ψήφο του, πρέπει να σε εμπιστευτεί. Και έχει πολλούς λόγους να είναι καχύποπτος, με όλους, όχι μόνο με σένα.

Είπες "από την εμπειρία μου ως προέδρου της βουλής πείστηκα ότι το ΚΚΕ σε κάθε στιγμή που το σύστημα θα αρχίσει να τρέμει θα τρέξει να το κρατήσει". Πες μου μια από αυτές τις στιγμές, διαφώτισε με. Μίλα συγκεκριμένα "Τότε, έκανε αυτό". Να το εξετάσουμε, αν έχεις δίκιο ή όχι. Αλλά όχι να λέμε γενικότητες κι ότι μας κατέβει εκείνη τη στιγμή, για να κάνουμε εντύπωση.
Εντύπωση έκαναν κι άλλοι. Ο Πάγκαλος, ο Άδωνης, η Σοφία με το χαρτί υγείας... Tι εντύπωση όμως. Μην ξεχνάς, εσύ εξαπατήθηκες, όπως σωστά παραδέχθηκες, αλλά κάποιοι άλλοι δικαιώθηκαν.

Παρόλα αυτά σε θεωρώ αξιόλογη πολιτικό και ικανή. Πες μου λοιπόν για το πρόγραμμά σου, πως εσύ θα αλλάξεις τα κακώς κείμενα σαν βουλευτής, όταν δεν μπόρεσες σαν Πρόεδρος της Βουλής. Κι εκεί είπαμε, σε εξαπάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεκτό, δεν είσαι η μόνη. Αλλά για να πάρεις ψήφους, χρειάζεται να πείσεις. Να παρουσιάσεις συγκεκριμένες θέσεις. Θέσεις που να στέκουν λογικά, που να μπορείς να τις εφαρμόσεις. Αλλιώς, άσε την πολιτική, γιατί θα λερωθείς.

Κυρία Κωνσταντοπούλου, όποιος πετά λάσπη, έχει ήδη λερώσει τα χέρια του. Κι αν η λάσπη αστοχήσει, τότε ο μόνος βρώμικος είναι αυτός που την πετά. Μην κάνεις άλλο λάθος, έκανες αρκετά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger