Home » , , » "Πως το λες τώρα σε αυτούς ότι βγήκε 8η και από πάνω της υπήρχαν 6 μαύρες και 1 Εβραία";

"Πως το λες τώρα σε αυτούς ότι βγήκε 8η και από πάνω της υπήρχαν 6 μαύρες και 1 Εβραία";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 | 5:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Οι ναζί σωστά θεωρούνται "ασπόνδυλα". Δεν έχουν καθόλου μυαλό. Σκέφτεται ο φύρερ γι αυτούς, που τον θεωρούν "υπεράνθρωπο" αν και είναι κομπλεξικός, άχρηστος και παράφρων.

Ας μιλήσουμε όμως λίγο για τον Αθλητισμό. Δεν εννοώ το έκτρωμα που τον έχουν καταντήσει, σκέτο σόου με σκοπό το κέρδος, αλλά πως πρέπει να είναι.
Ο Αθλητισμός λοιπόν είναι για ΟΛΟΥΣ. Έχει άμιλλα, συναγωνισμό δηλαδή, αλλά και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Κυρίως πρέπει να προωθεί την ομαδικότητα, το σεβασμό, την εντιμότητα. Οι Αμερικανίδες λχ που δεν δέχθηκαν να χαιρετίσουν τη Ρωσίδα, ΔΕΝ είναι αθλήτριες. Η πολιτική όταν μπλέκεται στον αθλητισμό τον καταστρέφει. Τέτοια χρυσά μετάλλια, δεν έχουν καμία σημασία.

Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν μια τάση να εξιδανικεύουν. Θεωρούσαν ότι το υγιές σώμα πρέπει να συμβαδίζει με το υγιές μυαλό. Ο καλός και αγαθός πολίτης ήταν ο ελεύθερος άνθρωπος στο πνεύμα, που μπορούσε να υπερασπίσει αυτή την Ελευθερία.
Βέβαια ξέρουμε καλά πως στην πράξη δεν συμβαδίζει πάντα η σωματική δύναμη με τη διαύγεια του πνεύματος ή την ηθική. Όταν όμως υπάρχει αυτός ο υπέροχος συνδυασμός, τότε οι άνθρωποι αυτοί μένουν στην Ιστορία.

Όταν ο αθλητισμός χρησιμοποιείται για προπαγανδιστικούς σκοπούς πάντοτε βρίσκονται κάποιοι που ρεζιλεύουν τους ναζί, τους χαλάνε την επικοινωνιακή φιέστα. Ο Τζέσε Όουενς (Jesse Owens) ήταν Αμερικανός αθλητής, ένας από τους διασημότερους και σπουδαιότερους, που έμεινε στην Ιστορία όχι μόνο για τις επιδόσεις αλλά και διότι με τα χρυσά που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1936, προκάλεσε εκτός θαυμασμό όλων των υπολοίπων, την οργή των ρατσιστών.

Το μόνο που κατάφερε λοιπόν η Χρυσή Αυγή ήταν να πανηγυρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες για την τελευταία θέση της Παπαχρήστου! Γιατί δεν αγωνίζονταν πλέον ως αθλήτρια, αλλά ως κομματική εκπρόσωπος.
Χρυσό η Κολομβία, αργυρό η "Κομμουνιστική" Βενεζουέλα... τελευταία και καταϊδρωμένη η Χρυσή Αυγή. Ας πρόσεχαν. Αθλητής χωρίς ήθος δεν είναι τίποτα. Ακόμα και μετάλλιο να έπαιρνε, δεν θα σήμαινε απολύτως τίποτα. Κι όμως. Η συμμετοχή σε αγώνες είναι από μόνη της μια τιμή. Αλλά όταν είναι πραγματικά αθλητικά γεγονότα και όχι απόπειρες της πολιτικής να καπελώσει, να προπαγανδίσει ή να στρέψει την προσοχή αλλού.

Ο Μέγας Αλέξανδρος που διοργάνωνε αρκετά αγωνίσματα (και που τόσο έχουν σε εκτίμηση οι Ελληναράδες) είχε ρωτήσει ειρωνικά κάποτε τους εκπροσώπους μιας Ελληνικής πόλης, η οποία καυχιόνταν για τους πολλούς της Ολυμπιονίκες. "Λοιπόν που ήταν όλοι αυτοί οι αθλητές για να σας προστατέψουν στη μάχη;" Που σημαίνει ότι καλός είναι ο Αθλητισμός για τους θεατές και συνάμα ωφέλιμος για τους συμμετέχοντες. Όμως υπάρχουν πολύ σημαντικότερα.
Φασίστες, μην βρομίζετε άλλο τα αθλήματα, σκάστε και μπείτε στους βόθρους σας. Ο κόσμος ξέρει καλά να ξεχωρίζει κάποια πράγματα. Αφιερωμένα μερικά από τα πολλά σχόλια:

"Τελευταία και με την Βούλα ", "Πρώτη η ανθρωπιά. Τελευταία η απανθρωπιά. Πάντα τέτοια", "Ήταν κουρασμένη ... από τα πογκρόμ κατά των μεταναστών", "Πως το λες τώρα σε αυτούς ότι βγήκε 8η και από πάνω της υπήρχαν 6 μαύρες και 1 Εβραία";

Εδώ το καλό ξίδι (ή ξύδι). Αν και Σταλινικός, δεν το ήπια, έτσι μου περισσεύει. Μήπως το θέλετε εσείς φασιστοειδή; Κάποιοι λένε απαλύνει τον πόνο... Άλλη μια προπαγάνδα που γύρισε μπούμερανγκ, συνεχίστε να γελοιοποιείστε, μας αρέσει όσο και οι αγώνες. . 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

15 Αυγούστου 2016 στις 7:02 μ.μ.

Ναζιστογουρουνα Ολο το δηλητηριο που θελατε να ποτισεται τους απανταχου ελληνοφωνους για τις ψευτοεπιτυχιες της προστατευομενης ναζι Παπαχρηστου
τωρα μετα το φιασκο που επαθε απο τις μαυρες και την εβραια τωρα πιεστε
το μονοι σας κι αν ειναι πολυ παραπανισιο με τον πλαστη της πιτας ζουμπη
χτε το να περασει κατω Να μην μενει ουτε σταγονα Ολο να το πιειτε μηπως
και ξεβρωμισει ο τοπος απο σας

15 Αυγούστου 2016 στις 7:13 μ.μ.

Γιατί ρε παιδιά να μην κέρδιζε χρυσό να βλέπαμε επιτροπή υποδοχής στο Ελ. Βενιζέλος με Υπουργούς της αριστεράς και τον Κασιδιάρη με ανθοδέσμη παρέα; Πλάκα θα είχε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger