Home » , » Αναρχικοί, και Κομμουνιστές διασαλεύουν την τάξη

Αναρχικοί, και Κομμουνιστές διασαλεύουν την τάξη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 | 4:14 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

 "Εσείς είστε το κράτος", είπε κάποτε ο Επίτιμος βρικόλακας στους μπάτσους. Νομίζω ήταν και τότε καλοκαίρι, του 1990. Και πράγματι είναι. Αυτοί είναι το κράτος. Της "ζαρντινιέρας" των "μεμονωμένων περιστατικών" και των "εξοστρακισμών". Το κράτος - δυνάστης που απαιτεί υπακοή και υποταγή. Που την καταστολή και την τρομοκρατία τη βαπτίζει "τάξη και ασφάλεια".

Τάξη υπόσχονταν κι ο Παπαδόπουλος. Οι Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ) ήταν ιδέα του Σπύρου Μαρκεζίνη, ενώ "η εντολή για την υλοποίηση και τη δημιουργία της πρώτης ομάδας δόθηκε το 1976 από τον τότε πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Καραμανλή", το "θείο".
Θείοι, ανεψιοί, κουμπάροι, βαφτιστήρια γιοί και θυγατέρες....

Μια που μιλάμε για γιους. Ο (υ)ιός Μητσοτάκη, χίλιες φορές χειρότερος από τον ιό Κοξάκι, δήλωσε με στόμφο: "Όταν γίνω πρωθυπουργός θα αποκαταστήσω την τάξη"! Ποιά τάξη; Να δέρνουν οι μπάτσοι τους διαδηλωτές, να μπαίνουν στα σπίτια κάθε αντιφρονούντα όποτε θέλουν; Σόι πάει το βασίλειο...

Οι Αναρχικοί, οι Κομμουνιστές διασαλεύουν την τάξη. Όχι μόνον αυτό, αλλά θέλουμε να γκρεμιστεί η άρχουσα τάξη, το ένα τοις εκατό που εκμεταλλεύεται ασύστολα τους υπόλοιπους. Η Αντίσταση σε κάθε φασισμό είναι διασάλευση της διαβόητης τάξης. Ο δήθεν κεντρώος λοιπόν υπενθυμίζει στην ακροδεξιά ποιός είναι ο πραγματικός εκφραστής της.

Ενδιαφέρεται για τους μπάτσους. Για τον κόσμο; Ανάλογα. Αν είναι δικοί του, θα βολέψει μερικούς, όπως βολεύει σήμερα κάποιους συγγενείς ο δήθεν αριστερός ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που κι αυτός για την τάξη των πλουσίων πασχίζει. Με το αζημίωτο φυσικά. Αν δεν είναι δικοί του, δεν θέλουν την τάξη οπότε... θα υποστούν συνέπειες.
Απολύσεις, διωγμοί, ξύλο ...

Δεν μας εξήγησε όμως ο Κούλης πώς θα αποκαταστήσει την τάξη; Τι ακριβώς θα κάνει, αν ο κόσμος δώσει στο νέο Αδόλφο την εξουσία; Αν... Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να χαρούν τα κομματόσκυλα της ΝΔ και να μην έχουν αυταπάτες κάποιοι αναποφάσιστοι.
Μα το είπε ο μπαμπάς! "Η αστυνομία είναι το κράτος". Κράτος αστυνομικό λοιπόν, ολοκληρωτικό.
Το έχει κάνει ο μπαμπάς, γιατί να μην το κάνει κι ο υιός;

Ο Σαμαράς μπήκε στη ΝΔ γιατί ταίριαζε γάντι. Το ίδιο κι ο Άδωνης. Παρόλο που ο Κούλης μισεί και τους δύο σε προσωπικό επίπεδο είναι απόλυτα ταυτισμένος με την φασιστική πολιτική και συνεχιστής του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ήταν ο συνεχιστής του πατήρ Μητσοτάκη, αν και έριξε την κυβέρνηση του κάποτε για προσωπικούς πάλι λόγους, αφού τον έδιωξε από τη θέση του υπουργού.

Θα εντείνει λοιπόν την καταστολή αφαιρώντας και τα τελευταία ανθρώπινα δικαιώματα. Θα ρίξει το φταίξιμο της δικής του ανεπάρκειας και της καταστροφής που θα προκαλέσει η πολιτική του στον ίδιο τον κόσμο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κόμπλεξ. Παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ ως "σωτήρας" αλλά έρχεται ως εκδικητής. Θέλει να εκδικηθεί όλους όσους πείραξαν τον μπαμπά του. Μισεί το λαό. Γιατί μαύρισε τον Επίτιμο και την αδερφούλα του. Μάλιστα στην τελευταία της δώσαμε κλωτσιά από τη βουλή, άσχετα αν βρήκε τρόπο να τρυπώσει πάλι μέσα. Αυτό δεν πρόκειται να μας το συγχωρήσει η οικογένεια δεινοσαύρων.

Τάξη λοιπόν ε Κούλη; Τάξη όμως βάλε και στις συναλλαγές σου με τη Siemens και τους υπόλοιπους "χορηγούς" σου, τα λογιστικά σου είναι χάλια. Επίσης βάλε πρώτα σε τάξη το ίδιο σου το κόμμα, πλήρωσε αυτά που χρωστάτε.

Αλήθεια με τις τάξεις στα σχολεία τι θα γίνει; Θα κόψεις κι άλλα κονδύλια από την Παιδεία; "Λιγότερες δαπάνες για τους πολλούς, περισσότερα φράγκα για τους λίγους". Με τάξη θα πετσοκόψει τις συντάξεις και τους μισθούς, θα απολύσει και θα ξεπουλήσει δημόσια αγαθά.
Ε λοιπόν εμείς θα είμαστε πολύ... άτακτοι. Κούλη, έχεις έλλειψη από ληγμένο γιαούρτι και κλούβια αυγά. Αυτό σε βλάπτει, αυξάνει υπέρμετρα την αλαζονεία σου και το φασισμό σου...  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger