Home » , , » Κάτω τα χέρια από τον Αρη Πορτοσάλτε!

Κάτω τα χέρια από τον Αρη Πορτοσάλτε!

Από giorgis , Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 | 4:07 π.μ.

Του Γ. Γ.

Ε, όχι αυτό δεν αντέχεται και δεν θα περάσει έτσι! Αυτή η κυβέρνηση ξεπέρασε κάθε όριο!
Μπορεί σχεδόν αδιαμαρτύρητα να υπομείναμε στο να μας μειώνει τους μισθούς, να μας τσεκουρώνει τις συντάξεις, να μας αφήνει άνεργους, να μας ματώνει στην φοροληστεία, αλλά τώρα το τερμάτισε!

Κατακαλόκαιρα, σχεδιασμένα, μεθοδευμένα και με επιτελικό σχέδιο, στην επιδίωξη της να μετριάσει τις λαϊκές αντιδράσεις, η κυβέρνηση επέλεξε να χτυπήσει, ότι είχε απομείνει αλώβητο τόσα χρόνια μετά την επέλαση του  οδοστρωτήρα της ταξικής μνημονικής πολιτικής.
Και εννοούμε φυσικά την αντικειμενική και αδέσμευτη δημοσιογραφία.
«Την ψυχή της δημοκρατίας», όπως λένε και οι γνωρίζοντες.

Ξεκίνησε αυτή την αντιδημοκρατική της ενέργεια βάζοντας στο στόχαστρο της έναν εμβληματικό δημοσιογράφο. Εναν δημοσιολόγο που κανείς και ποτέ δεν τόλμησε να του αποδώσει ότι είναι ένας απλώς πλουσιοπάροχα αμειβόμενος υπάλληλος καπιταλιστή και άρα εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά του συμφέροντα του εργοδότη του.
Εναν δημοσιογράφο που με την πένα του κοσμούσε και κοσμεί την ενημέρωση χωρίς ποτέ δεν του χρεωθεί ότι παραπληροφορεί, προβοκάρει,  συκοφαντεί.
Αναφερόμαστε σε έναν λειτουργό της ενημέρωσης που κάθε τηλεοπτική, ραδιοφωνική και γραπτή του παρουσία, είναι μνημείο εκφοράς ορθού λόγου, αντικειμενικότητας, σωστής προβολής της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας.

 Ναι σωστά καταλάβατε. Τον Αρη  Πορτοσάλτε εννοούμε. Μια λαμπρή παρουσία στην σωστή διαμόρφωση της λεγόμενης κοινής γνώμης, που ο ίδιος πρέπει να αισθάνεται αδικημένος γιατί ακόμα δεν του έχει αποδοθεί το Βραβείο Πούλιτζερ.

Πιθανόν, λοιπόν, να γνωρίζεται ότι ο τιτανομέγιστος αυτός δημοσιολόγος θέτοντας δημόσια αμείλικτα ερωτήματα προς την κυβέρνηση –για το πρόσφατο τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα- αντιμετωπίζει μια ανελέητη επίθεση από το καθεστώς και τους συνοδοιπόρους του.

Όμως αυτή η αήθεις κυβερνητική πρακτική δεν θα περάσει! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ίσως η αντιδημοκρατική αυτή ενέργεια είναι το εφαλτήριο για να δημιουργηθεί μια συστράτευση όλου του κόσμου που επιθυμεί μια υποδειγματικά αντικειμενική ενημέρωση, όπως αυτή που μας προσφέρει ο κ. Πορτοσάλτε και να ανατρέψει την επικρατούσα κυβερνητική πολιτική.

Οι παρακάτω αυθόρμητες παρεμβάσεις των χρηστών του διαδικτύου είναι χαρακτηριστικές για το τι θα επακολουθήσει:



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger