Home » , , » "Λέσβος Ελληνική", Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Ναζί συγκοινωνούντα δοχεία

"Λέσβος Ελληνική", Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Ναζί συγκοινωνούντα δοχεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 | 4:20 μ.μ.


Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε από τα ναζιστικά Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής ενώ η ΕΛ.ΑΣ και οι ΔΙΑΣ παρακολουθούσαν αγέρωχα...
Τρία χρόνια από την αποκάλυψη της πολιτικής συνεργασίας της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας, μέσω του πρωθυπουργικού συμβούλου Μπαλτάκου και του Φύρερ εν αναμονή Κασιδιάρη.

Αποκαλύπτεται ξανά ότι η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία, ότι ο σύγχρονος κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός βρίσκει την συνέχεια του στο φασισμό, ότι δίπλα στο επίσημο ελληνικό κράτος, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την Ε.Ε. που αντιμετωπίζει τους μετανάστες-πρόσφυγες ως ασύμμετρη απειλή,  παρατάσσονται οι φασιστικές Πολιτοφυλακές, τα ίδια τα ναζιστικά Τάγματα εφόδου, που επιχειρούν εναντίον του "ίδιου εχθρού", έχοντας από κοινού καλλιεργήσει  την ανασφάλεια και την ισλαμοφοβία.

Εξάλλου, επίσημο κράτος, Ένοπλες Δυνάμεις και Ναζί συμπράττουν και συνλειτουργούν στα πλαίσια των εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων που βρίσκονται υπό την κηδεμονία του Υπουργείου Άμυνας και του ΝΑΤΟ!

Για όλους αυτούς ένας είναι ο εχθρός, ο εσωτερικός και πάνω στις πλάτες των προσφύγων, θυμάτων των δικών τους πολέμων και ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων εφαρμόζουν και νομιμοποιούν τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής που θα εφαρμόσουν και εναντίον των κινημάτων του κόσμου της εργασίας.

Όλα αυτά τα ζούμε πλέον στο Ωραιόκαστρο που ασχημονεί φασιστικά και στην Λέσβο με πρωτοβουλία του Αλέξανδρου Κατσαντώνη, στελέχους της ΝΔ που καλεί τους πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να ετοιμάσουν πογκρόμ  κατά των μεταναστών.
Βλέπεις πρέπει να διχαστεί ο κόσμος της εργασίας και να στήσει εμφυλίους με κριτήριο το χρώμα-φυλή-θρήσκευμα, να εκτονωθεί η κοινωνική οργή για τα Μνημόνια, την αστική ταξική ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger