Home » , » Συνταξιούχος της Εθνικής Αντίστασης προς Τσίπρα: "Γιατί μας σκοτώνετε;" (Βίντεο)

Συνταξιούχος της Εθνικής Αντίστασης προς Τσίπρα: "Γιατί μας σκοτώνετε;" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016 | 8:04 μ.μ.

Σφίγγετε η καρδιά σου αλλά ταυτόχρονα θεριεύει και το μίσος σου.
Μπορείς να παρακολουθήσεις τα λεγόμενα δυο ηλικιωμένων αγωνιστριών της Εθνικής Αντίστασης μας που τις οδήγησαν στην έσχατη εξαθλίωση και παλεύουν για την επιβίωση τους με 300 και 400 ευρώ σύνταξη χωρίς να αγανακτήσεις;

Είναι δυνατόν να παρακολουθείς τις δηλώσεις της Βάσω Μανωλίτσι μιας ηλικιωμένης συνταξιούχου των 406 ευρώ, μιας  αγωνίστριας στην κατοχή και στην χούντα που χτες γεύτηκε την πιο άγρια καταστολή από την «αριστερή» κυβέρνηση να απευθύνεται στον Τσίπρα με την κραυγή: «γιατί μας σκοτώνετε;» και να μην γιγαντώνεται το μίσος σου για μια κυβέρνηση ταξικά ανάλγητη, βάρβαρη, που ουσιαστικά παραπέμπει σε   ένα φασιστικό καθεστώς.

Για την 85 χρονη ηρωίδα Κατίνα Μανιτάρα, ανθυπολοχαγό του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος, γράφαμε αναλυτικά σε περασμένη ανάρτησή μας..

Τώρα θα ρωτήσουμε τι θα μπορούσε να απαντήσει ο «αριστερός» πρωθυπουργός στα λεγόμενα μιας άλλης αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης που παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο;:
«Και σήμερα μας έρχεται ο κ. Τσίπρας  να μας πει ότι έχουμε αριστερή κυβέρνηση. Οταν πάει στο σπίτι του και τον ρωτήσουν τα παιδιά του τι έκανες μπαμπά θα έχει το θέρος να τους πει ότι έδειρα του παππούδες,  έδειρα τους πατεράδες, τους τσάκισα με τα χημικά; … Να ντρέπονται αν έχουν μια σταλιά φιλότιμο και όχι την μια μέρα να πηγαίνουν στην Καισαριανή να λένε αυτά που είπανε και την άλλη να μας πνίγουν στα χημικά».


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger