Home » , » Σοβαρή προβοκάτσια των Ναζί της Χ.Α στη Σάμο (Ηχητικό)

Σοβαρή προβοκάτσια των Ναζί της Χ.Α στη Σάμο (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 | 6:10 μ.μ.

Όπως κατήγγειλε σήμερα ο Νίκος Αργυρίου μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ open για μια ακόμη φορά οι ΝΑΖΙ της δολοφονικής συμμορίας Χρυσής Αυγής αποκαλύπτουν το πόσο επικίνδυνοι είναι.

Ο Ν. Αργυρίου κάνει αναφορά σε περίεργες πραγματικά συμπτώσεις, επισημαίνοντας:

Την ίδια μέρα, Κυριακή 30/10, που στην Σάμο πραγματοποιήθηκε μια χυδαία ρατσιστική κινητοποίηση ενάντια στους πρόσφυγες από την ομάδα "Σάμος SOS", Χρυσαυγίτης στρατιώτης κατάγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση, έξω από το στρατόπεδο, από 5 κουκουλοφόρους που ισχυρίστηκε ότι δήλωσαν αναρχικοί με δικαιολογία ότι ο ίδιος είναι Ναζιστής. Μάλιστα, για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση, πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό όχι στις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές, αλλά στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όχι μόνο παίζουν βρώμικα παιχνίδια εις βάρος των προσφύγων-μεταναστών και  των κοινωνικών κινημάτων, αλλά επιχειρούν συχνά να καλλιεργήσουν κλίμα "εθνικής ανασφάλειας" αποσκοπώντας στο πολιτικό κέρδος και στην προσωπική βόλεψη.

Δεν είναι τυχαίο ότι η αισχρή προβοκάτσια της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε στην Σάμο, που μαζί με τα νησιά του Αιγαίου έχουν μετατραπεί σε τεράστιες Φυλακές προσφύγων, όπου τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν και την απόγνωση των προσφύγων επιχειρούν να εκμεταλλευτούν οι φασίστες, επενδύοντας σε μισαλλοδοξία και ρατσισμό.

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και στο παρελθόν καταγγείλαμε δημόσια στη δράση πυρήνα ακροδεξιών στελεχών στην Σάμο, για να ακολουθήσει μήνυση εναντίον της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ με σκοπό την τρομοκράτηση μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του "Δικτύου Σπάρτακος"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger