Home » , » Για να ευθυμήσουμε και λίγο

Για να ευθυμήσουμε και λίγο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 | 5:09 μ.μ.

Πιθανόν να έχετε ακουστά μια πατσαβούρα που παρουσιάζεται σαν εφημερίδα με το όνομα «Μακελειό». Αν όμως την αγνοείτε, ίσως να γνωρίζετε τον «Μακελάρη» Στέφανο Χίο, αφού αρκετές φορές έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού σε σατιρικές εκπομπές.

Στην περίπτωση όμως που και πάλι είσαστε άσχετοι γι’ αυτό το άτομο, διαβάστε το «βιογραφικό του όπως το παρουσιάζει ένα άλλο «μπουμπούκι» του χώρου του, ο Γιάννης Παπαγιάννης.
Εχει την πλάκα του να παρακολουθήσετε τον διάλογο «επιπέδου» μεταξύ Παπαγιάννη – Χίου ή διαφορετικά την αντιπαράθεση του «εφιάλτη, εκβιαστή, κερατά» με τον «ψυχασθενή, λακέ, κομπλεξικό, αρχιεκβιαστή».

Στην συνέχεια πάρτε άλλη μια τζούρα από χαμόγελο παρακολουθώντας τον διάλογο μεταξύ Μπογδάνου και Χίου ή αλλιώς την αντιπαράθεση μεταξύ ενός «γλείφτη, γλοιωδέστατου, χαμερπή» τύπου και ενός τηλεοπτικού παρουσιαστή ο οποίος χρειάζεται «να επισκεφτεί μια γυναικολόγο για να εξετάσει την ανδρική του κλιμακτήριο».

Πριν κάποιο καιρό στήσαμε κι εμείς μια «προβοκάτσια στον «Μακελάρη» και πολύ την απολαύσαμε.
Την έκανε πρωτοσέλιδο στην φυλλάδα του και από την τηλεοπτική του εκπομπή μας χάρισε αρκετό γέλιο. Όπως ακριβώς και η «φοβερή επιστημονική έρευνα» για την οποία μας ενημερώνει και πρωτοσέλιδα από την φυλλάδα του. (Είναι η φώτο που παραθέτουμε)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger