Home » , » Οι παράφρονες του Πενταγώνου ικανοποίησαν κάθε αίτημα του σχιζοφρενή Ερτογκάν σε βάρος των Κούρδων

Οι παράφρονες του Πενταγώνου ικανοποίησαν κάθε αίτημα του σχιζοφρενή Ερτογκάν σε βάρος των Κούρδων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 | 6:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε πλήρως η ανάλυση που κάναμε πριν αρκετές μέρες. Οι Κούρδοι κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρίσουν από την Manbij, αφού εκβιάζονται από τα καθάρματα τους Αμερικάνους, οι οποίοι τους παγίδεψαν για δεύτερη φορά.

30.000 Κούρδοι μαχητές αντιμετωπίζουν σχεδόν όλο το στρατό των φανατικών δολοφόνων του ISIS στη Ράκκα, αντί να ελευθερώσουν την Al Bab και να ενώσουν έτσι τις δυο περιοχές του Κουρδιστάν στη Συρία. Ακόμα κι όταν η πρωτεύουσα των ισλαμιστών πλιατσικολόγων ελευθερωθεί, θα παραδοθεί στη "συριακή αντιπολίτευση", το alter ego του ISIS. Οι Κούρδοι επιτέθηκαν στη Ράκκα μετά από υπόδειξη των Αμερικανών.

Η επίθεση έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή για να φύγουν πολλοί ισλαμιστές βασανιστές από την Al Bab, και να δείξει ο Ομπάμα "πρόοδο" στη Συρία. Όμως ο Κουρδικός Στρατός με αυτό τον τρόπο βρίσκεται εκεί που δεν πρέπει, μακριά από περιοχές που θα ένωναν το Κουρδιστάν.
Οι Κούρδοι δεν έχουν ηττηθεί σε μάχη όμως ουσιαστικά είναι οι ριγμένοι της συμφωνίας για το μοίρασμα της περιοχής.

Οι παράφρονες του Πενταγώνου ικανοποίησαν κάθε αίτημα του σχιζοφρενή Ερτογκάν ενισχύοντας έτσι τη μεγαλομανία του. Ο ISIS, ο οποίος εξυπηρέτησε το βρώμικο σκοπό του, υποχωρεί ή παραδίνεται στους γκρίζους λύκους, που στην ουσία είναι σύμμαχοί του. Η Al Bab θα καταληφθεί σχετικά σύντομα, ενώ μια μεγάλη έκταση της Β. Συρίας είναι υπό τον έλεγχο των Τούρκων φασιστών.
Η συμφωνία προβλέπει το μοίρασμα σε Ανατολική και Δυτική Συρία. Συμφωνία όμως που δύσκολα θα τηρηθεί, αφού ο Ερτογκάν είναι εντελώς αναξιόπιστος και παράφρων. Θέλει να ξαναστήσει την πεθαμένη από χρόνια Οθωμανική Αυτοκρατορία, ενώ οι Αμερικάνοι νομίζουν πάλι ότι θα μπορούν να τον ελέγχουν. Μεγάλο λάθος. Κατασκευάζουν ένα νέο τέρας πολύ χειρότερο από τους ισλαμοφασίστες του ISIS.

Οι Ρώσοι και ο Συριακός στρατός διαλύουν την δήθεν "μετριοπαθή αντιπολίτευση" που χρησιμοποίησε χημικά ακόμα και εναντίον αμάχων σε μια μάταιη προσπάθεια να σταματήσει την προέλαση των γενναίων υπερασπιστών της Συρίας και των συμμάχων τους. Περιοχές γιορτάζουν την απελευθέρωση τους από τους διεφθαρμένους τύραννους - πιόνια των ΗΠΑ και των αυταρχικών θεοκρατικών καθεστώτων. Μετά την αναμενόμενη επίθεση αυτοκτονίας τους στο Χαλέπι, οι τρομοκράτες κατέρρευσαν και τώρα βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση.
Υποχωρούν σφυροκοπημένοι διαρκώς από τη Συριακή και Ρωσική Αεροπορία. Ο σφοδρός βομβαρδισμός που διεξάγουν οι Ρώσοι, δεν εξυπηρετεί μόνο το προφανές, την καταστροφή της υποδομής και την αποδιοργάνωση των αντιπάλων, στοχεύει και στο να προειδοποιήσει την Άγκυρα να σεβαστεί τη μεταξύ τους συμφωνία. Κανένας δεν εμπιστεύεται τον Ερτογκάν, αφού είναι εντελώς αδίστακτος και άπληστος.

Οι κάτοικοι των περιοχών στο Χαλέπι που είναι ακόμα κάτω από το ζυγό των τρομοκρατών, κατηγορούν τους "αντάρτες" ότι κάνουν μαύρη αγορά με τα εφόδια της ανθρωπιστικής βοήθειας. Είναι εξοργισμένοι καθώς η "αντιπολίτευση" αφήνει τα παιδιά να πεινούν, ενώ η ηγεσία της πουλά πανάκριβα τα εφόδια (τρόφιμα και φάρμακα) που προορίζονταν για τους αμάχους. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Όταν χάνουν οι φασιστές τον πόλεμο φροντίζουν πρώτα από όλα το τομάρι και τη λεία τους.

Πιστεύω ότι όλο το Χαλέπι θα είναι πολύ σύντομα απαλλαγμένο από την γάγγραινα των φανατικών εγκληματιών, ενώ οι δήμιοι δεν θα προλάβουν να φύγουν, θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους.
Ο Συριακός στρατός στρέφει την προσοχή του μακριά από την Al Bab που θα την καταλάβουν οι Τούρκοι. Οι Κούρδοι από την άλλη ετοιμάζονται να φύγουν από τα Δυτικά του Ευφράτη. Με την Al Bab στα χέρια των Τούρκων, Τούρκοι και Σύριοι έρχονται απ' ευθείας αντιμέτωποι στο Χαλέπι.

Μπαίνουμε σε μια νέα φάση του πολέμου. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger