Home » , » Γιγαντώνεται και με μεγαλύτερη δυναμική το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς σώζει σπίτια και λαϊκά ακίνητα (Βίντεο)

Γιγαντώνεται και με μεγαλύτερη δυναμική το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς σώζει σπίτια και λαϊκά ακίνητα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 | 6:35 μ.μ.

Χαμόγελα μας χαρίζει το γεγονός ότι το κίνημα που αντιστέκεται δυναμικά ώστε η λαϊκή περιουσία να μην καταστεί βορά στους νέους μαυραγορίτες και στα "κοράκια", συνεχώς μαζικοποιείται και αποκτά μεγαλύτερη δυναμική.

Μόνο το μαζικό λαϊκό κίνημα μπορεί να σταθεί ανάχωμα για να μην περάσουν οι εγκληματικοί σχεδιασμοί της αδίσταχτης βάρβαρα αντιλαϊκής κυβέρνησης. Ετσι και σήμερα μεγάλες κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα έσωσαν από πλειστηριασμούς σπίτια και λαϊκά ακίνητα.

Από την ιστοσελίδα iskra αντιγράφουμε:

Το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών και λαϊκής περιουσίας σε όλη την Ελλάδα έχει καταγραφεί με μονιμότητα, διάρκεια και όλο και πλατύτερη συμμετοχή, ως μια νέα ελπιδοφόρα πραγματικότητα στη χώρα, που ανοίγει νικηφόρους δρόμους.

Σήμερα ένα μεγάλο πλήθος πολιτών, οργανώσεων, συλλογικοτήτων και νεολαίας συγκεντρώθηκε από νωρίς το απόγευμα έξω από το Ειρηνοδικείο Περιστερίου (Παλαιολόγου 14), φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στους πλειστηριασμούς και τα μνημόνια.

Η λαϊκή κινητοποίηση στο Περιστέρι ματαίωσε ένα βρώμικο προγραμματισμένο πλειστηριασμό σπιτιού 77 τμ από μια ισπανική τράπεζα, την Union Creditos Immobilarios και συνδεδεμένο με αυτήν κερδοσκοοπικό fund.

Το σπίτι των 77 τμ ήταν πρώτη και μοναδική κατοικία της οικογένειας της Κ.Τ., της οποίας ο πατέρας πήρε δάνεια για να ανοίξει μια επιχείρηση, η οποία έπεσε έξω και τώρα είναι άνεργη.

Χάρη στην αγωνιστική κινητοποίηση των πολιτών δεν εμφανίστηκε τελικά ο συμβολαιογράφος και η Κ.Τ. γλίτωσε προς το παρόν το σπίτι της οικογένειάς της, που θα έμενε στο δρόμο.

Στην κινητοποίηση έξω από το Ειρηνοδικείο του Περιστερίου έδωσε το παρόν και μεγάλη αντιπροσωπεία στελεχών της ΛΑ.Ε με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε ο οποίος μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης σημείωσε ότι «τη χώρα κυβερνούν κάθε λογής “κοράκια”, από την τρόικα και τους τραπεζίτες, έως τα “κοράκια” της μνημονιακής αντιπολίτευσης».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger