Home » , » Τσουβαλιάζουν θύματα και θύτες.

Τσουβαλιάζουν θύματα και θύτες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 | 9:53 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ψέμα και ρατσισμός πάνε χέρι - χέρι. Με τον Καρατζαφέρη, το Βορίδη, τον Άδωνη, τη Χρυσή Αυγή και άλλα φασιστοειδή εδώ, στην χώρα του Ξένιου Δία, ο οποίος όμως φιλοξενεί μάλλον όποιον έχει λεφτά για τουρισμό. Τους υπόλοιπους τους αναλαμβάνει ο Ποσειδώνας κι ο Άδης...

Αλλά δεν είναι μόνο στην μπανανία μας ναζί. Στη Γερμανία τα ζόμπι βγαίνουν ξανά από τις τάφους του Χίτλερ του Γκέμπελ και των υπολοίπων καθαρμάτων. Μας τα έχουν πρήξει ότι "οι πρόσφυγες είναι επικίνδυνοι, επιτίθενται, είναι έτσι, αλλιώς κλπ". Χωρίς να αποκλείω ότι μέσα σε χιλιάδες μπορεί να είναι και κάποιοι μαλάκες (κάθε χώρα έχει, κι εμείς εδώ κάνουμε κι εξαγωγή (πχ ΓΑΠ), εκείνοι που πραγματικά είναι επικίνδυνοι, είναι οι ναζί.

"Είσαι προκατειλημμένος, γιατί είσαι αντίθετος, κομμουνιστής κλπ", θα πει κάποιος δήθεν "αμερόληπτος" παπαγάλος. Οι γερμανοί μπάτσοι σου κάνουν τότε για πηγή; Λοιπόν. Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά πάνω από 900 επιθέσεις προσφύγων είχαμε φέτος μόνο στη Γερμανία. Από αυτές 850 από επιβεβαιωμένους ναζίδες - "ακροδεξιούς εξτρεμιστές" τους ονομάζει η αστυνομία, σαν κάποιον βουλευτή της "κεντρώας" ΝΔ. 921 επιθέσεις σε κέντρα προσφύγων μεταξύ των οποίων 66 εμπρηστικές, 371 επιθέσεις με υλικές ζημιές, 211 φραστικές - ρατσιστικού μίσους. Πήγαν να κάψουν όχι μόνο κτήρια αλλά κι ανθρώπους! Μάλιστα είναι πάρα πολλές φορές που κάποιοι νεομαλάκες δεν άφηναν ούτε την Πυροσβεστική να σβήσει τις φωτιές. Μήπως το έχετε δει κι αλλού; Μήπως θυμίζει κάτι; Γι αυτά βέβαια τα γερμανικά ΜΜΕ κάνουν την πάπια.

"Οι άνθρωποι έρχονται εδώ και χρειάζονται προστασία. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να συγχέουμε πολιτική για τους πρόσφυγες και την τρομοκρατία" λέει ένα στέλεχος του Σοσιαλδημοκρατών, αφού τρομάζει από το νούμερο των εγκλημάτων. Μα αυτό κάνουν!

Τσουβαλιάζουν θύματα και θύτες. Πρόσφυγες που έφυγαν να γλυτώσουν από τους κατσαπλιάδες ταυτίζονται με τους αιμοβόρους μισθοφόρους, που το ΝΑΤΟ εξοπλίζει και βοηθά με κάθε τρόπο! Κι ένας βρώμικος αλλά αποτελεσματικός τρόπος ενίσχυσης του φονταμενταλισμού είναι ακριβώς αυτή η τρομοκρατία εις βάρος των φτωχών.

Σπέρνουν τον πανικό με φήμες και απίθανα ψεύδη ότι τάχα "θα επιτεθούν σε ναούς γεμάτο κόσμο τα Χριστούγεννα" κοκ. Λες κι αυτό δεν θα στρέψει τον κόσμο εναντίον των Μουσουλμάνων. Αλλά αυτό ζητάνε! Όλοι αυτοί που είναι από πίσω! Γιατί; Όταν έρθει ο πρόσφυγας, να τον εκμεταλλευτούν περισσότερο, να μην μπορέσει να βρει αλληλέγγυο τον ντόπιο εργάτη. Να δουλέψει αδιαμαρτύρητα από το πρωί ως το βράδυ, για να κοιμηθεί ψόφιος από την κούραση, νηστικός και παγωμένος.

Σπέρνουν μίσος για να διασπάσουν τον κόσμο, ώστε να μην δουν την εκμετάλλευση. Όποιος φοβάται, προσέχει αυτό που τρέμει, δεν σκέπτεται άλλα πράγματα, πιο αληθινά και καθημερινά.
Αυτό βέβαια είχε αποτέλεσμα για τους ακροδεξιούς. Οι αιτήσεις για άσυλο μειώθηκαν κατά 65%, ενώ 55.000 ήδη έφυγαν αηδιασμένοι. Γιατί οι φτωχοί δεν ενδιαφέρονται για "διάδοση του Ισλάμ" αλλά για να χορτάσουν την πείνα τους και να νιώσουν ασφαλείς.

Φυσικά όμως βολεύει μια χαρά και το ISIS, αφού οι Μουσουλμάνοι γενόμενοι δέκτες τέτοιας άδικης βίας, θα ακούνε πλέον καλύτερα την προπαγάνδα των φανατικών. Όταν πάει ο άλλος να κάψει, τι περιμένεις μετά να κάνει ο καμένος; Οι περισσότεροι τρομοκράτες είναι Ευρωπαίοι, στη Συρία, το Ιράκ κι αλλού, οι Μουσουλμάνοι πολεμάνε τους φανατικούς... αλλά για τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ αυτά είναι "λεπτομέρειες".

Χριστιανοί εργαζόμενοι εναντίον Μουσουλμάνων εργαζόμενων. Κι από πάνω Σεΐχηδες, Δικτάτορες και φυσικά πλούσιοι με μόνη θρησκεία το χρήμα, να κάνουν μπίζνες μεταξύ τους, "πίνοντας εις υγείαν των κορόιδων"..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger