Home » , » Νεοφιλελέ βρικόλακας

Νεοφιλελέ βρικόλακας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 | 12:22 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ξέρω από τώρα τι ακριβώς θα πουν, όταν ο νεοφιλελέ βρικόλακας συναντηθεί με την αφέντρα Άγγελλα. Θα κάνουν μια "σκληρή διαπραγμάτευση" καθώς ο Κούλης επιμένει στην "τελική λύση" ενώ η γερμανίδα νεοναζί έχει πιο "μετριοπαθείς" απόψεις, όσο κι αν αυτό φαίνεται περίεργο.
Nα εξηγήσουμε πως η Μέρκελ είναι ο SS που εκτελούσε τους Κομμουνιστές στην Κατοχή, ενώ ο Κούλης ο γερμανοστολιάς δήμιος, που τους έπαιρνε τυχόν χρυσά δόντια, αφού τους αποκεφάλιζε. Και οι δυο πάντως νιώθουν ηδονή όταν βασανίζουν. Ο Μητσοτάκης όμως έχει πρόωρη εκσπερμάτιση κάθε φορά που μας χτυπάνε.

Η Μέρκελ λχ ζητά να απολυθούν 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ ο τσέλιγκας της ΝΔ φωνάζει να διωχτούν 500.000, όλοι σχεδόν εκτός από τα "βαφτιστήρια" κάμποσες χιλιάδες παράσιτα, που διόρισε ο μπαμπάς του. Ο Κούλης μάλιστα θέλει, αφού απολυθούν οι υπάλληλοι, να σταυρωθούν κατά μήκος των εθνικών οδών, πράγμα που η Μέρκελ προς το παρόν απορρίπτει, καθώς θα έβλαπτε την εικόνα της ΕΕ. Το image uber alles.

"Ενότητα δικαιοσύνη και ελευθερία είναι η βάση της ευτυχίας" λέει ο γερμανικός ύμνος. Αντίστοιχα φασισμός, υποταγή και αδικία φέρνουν Μνημόνιο. Ο Μητσοτάκης πάλι κουβαλά μαζί του τη Siemens και κάμποσες άλλες πολυεθνικές, στις οποίες θα χαρίσει όλα όσα δεν πρόλαβε να ξεπουλήσει ο Αλέξης. Σ' αυτό η Μέρκελ δεν θα έχει καμία αντίρρηση, αρκεί να φάνε όλοι τις σάρκες των εργαζόμενων, που θα πεθάνουν από εξάντληση, αφού θα δουλεύουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο καθημερινά, χωρίς εορτές - αργίες και τέτοια "παλιομοδίτικα" πράγματα. Ο Κούλης μάλιστα προτείνει όποιος ζητά άδεια (πχ αναρρωτική) να τουφεκίζεται προς παραδειγματισμό, αλλά η Μέρκελ θεωρεί ότι αυτό είναι σπατάλη σφαιρών. Αρκεί που τον γράφουν τα αφεντικά στα παπάρια τους.

Υπάρχει λοιπόν σοβαρή διαφωνία όπως καταλαβαίνουμε αν και σε πολλά συμφωνούν. Όπως στην "αναγκαιότητα να πληρώνουν οι φτωχοί τους φόρους των πλουσίων", γιατί οι άστεγοι, άνεργοι κοκ ούτως ή άλλως δεν μπορούν να ζήσουν με όσα τους άφησαν από τη λεηλασία.

Ένα άλλο σημείο που θα συζητήσουν είναι συντάξεις. Ο Κυριάκος επιμένει στον αποκεφαλισμό. Η Μέρκελ αντιπροτείνει κρέμασμα καθώς θεωρεί ότι ο ISIS θα ζητήσει σαδιστικά δικαιώματα, αφού έχει κατοχυρώσει το copyright. "Δεν είναι καιρός για έξοδα" λέει η τσιφούτα του Βερολίνου. Νομίζω ότι θα βρεθεί συμβιβαστική λύση, καθώς το ΔΝΤ προτείνει πνιγμό ή έστω στραγγαλισμό, προς εξοικονόμηση νερού. Θα τα βρούνε και μόλις τα βρούνε ο Κούλης θα κάτσει στην καρέκλα του Αλέξη, χωρίς βέβαια εκλογές, καθώς οι τοκογλύφοι έχουν μια αλλεργία στη Δημοκρατία. Αν γίνουν αληθινές εκλογές, όχι όπως αυτές των γκάλοπ, ο Μητσοτάκης θα ψάχνει την ψήφο του. Τα ίδια και χειρότερα θα πάθει ο ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό δεν πρόκειται να τολμήσει.

Στους εξοπλισμούς υπάρχει συμφωνία. Μένει μόνο να συζητήσουν το πόσο της μίζας. Θα κόψουν 200 ευρώ από κάθε συνταξιούχο και μετά άλλα 200, έπειτα άλλα, μέχρι να τους κόψουμε εμείς το κώλο. Όσοι τυχόν δεν έχουν να δίνουν επιπλέον 200 ευρώ κάθε μήνα εκτός του ΕΝΦΙΑ και άλλων χαρατσιών που θα διπλασιαστούν, θα τους πάρουν τα όργανα, συκώτι, σπλήνα, νεφρά κλπ. Όπως φαίνεται η πρόταση Λεβέντη μπήκε στο τραπέζι, δίπλα στους πνιγμένους πρόσφυγες. Γι αυτό δεν πρέπει να στέλνουμε βλάκες στη Βουλή, όσο κι αν μας κάνουν να γελάμε.

Ο Μητσοτάκης θα πει ότι μόνος αυτός είναι γνήσιος παπάρειος αφού ο μπαμπάς είχε κλώσει πολλά αυγά φιδιού. Θα προσκομίσει συστατική επιστολή από το Μιχαλολιάκο, τον επίσημο αντιπρόσωπο του 3ου Ράιχ στην Ελλάδα, που θα βεβαιώνει τον εγκλεισμό κάθε φτωχού στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μετά το πέταγμα των προσφύγων στη θάλασσα. Θα απαιτήσει να φύγει κλοτσηδόν ο Αλέξης, καθώς δεν είναι αποτελεσματικός βασανιστής. Αυτό βέβαια είναι ψέμα, αφού εμείς πονάμε φρικτά, αλλά ο Κούλης υπόσχεται να μας κάνει να πονέσουμε ακόμα περισσότερο. Είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι η μοναδική υπόσχεση που θα τηρήσει. Όχι, δεν λέει ψέματα απλά κρύβει ότι θέλει να μας ξεκάνει όλους απολαμβάνοντας το μαρτύριο μας. Τέτοια χαρά όμως δύσκολα κρύβεται.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger