Home » , , » Ώστε Αλέξη αποφάσισες να βάλεις νέο δόλωμα; Μας περνάς για χάνους;

Ώστε Αλέξη αποφάσισες να βάλεις νέο δόλωμα; Μας περνάς για χάνους;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 | 2:43 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175.

Πριν σχολιάσω τα χθεσινά παραμύθια του ακαταλληλότερου, να πω να βγάλουν το σκασμό οι γαλάζιοι κουμπάροι και τα μοναρχοφασιστικά βαφτιστήρια της Νέας Δημοπρασίας (ΝΔ), καθόσον προκαλούν αφάνταστα.

Λοιπόν γίδια νεοδημοκράτες, κηφηναριό του κερατά: Ότι περικοπές κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τις κάνατε κι εσείς, μην πω χειρότερες. Δική σας είναι η πολιτική των μειώσεων, των απολύσεων, της υποτέλειας, της απίστευτης λεηλασίας, οπότε βουλώστε το!
Μνημόνια ψηφίζετε και υπερασπίζεσθε, άρα κάθε φορά που ανοίγετε το στόμα σας, για να κάνετε κριτική στα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ, λέτε για την δική σας πολιτική. Η υποκρισία σας όμως προσβάλει τη νοημοσύνη μας. Ο Τσίπρας πουλήθηκε κι έγινε δήμιος των φτωχών, ο Κούλης το κάνει επειδή είναι σαδιστής, δήμιος από ιδεολογία, όχι μόνο για την καρέκλα. Μόκο λοιπόν. Το αυτό ισχύει για κάθε μνημονιακό δεκανίκι, που προσπαθεί να παίξει με τον πόνο μας.

Και τώρα να περιλάβω τα ξαδελφάκια της γκιόσας του Βερολίνου. Ώστε Αλέξη αποφάσισες να βάλεις νέο δόλωμα; Μας περνάς για χάνους; Ας τα πάρουμε από την αρχή. Έχετε βουτήξει τα πάντα. Ξεπουλήσατε μέχρι σώβρακα και τη συνείδηση σας πρώτη - πρώτη. Μάλιστα αυτή τη δώσατε για μια πολυθρόνα, κοψοχρονιά. Έρχεστε λοιπόν τώρα σε συνεργασία με τα κοράκια τους τοκογλύφους, να μας πείτε τι; "Σας κόψαμε 101 σας δίνουμε πίσω το ένα, να πανηγυρίσετε"!; Μάλιστα οι τοκογλύφοι κάνουν ότι γκρινιάζουν! Δεν θέλουν ούτε καν το τυρί στη φάκα. Φάκα σκέτη!

Ας δούμε λοιπόν τι κόψατε. Ως το 2012 είχε κοπεί το 1/4 των εισοδημάτων, ως το 2015 τα μισά λεφτά μας τα πήραν οι τοκογλύφοι, και μέχρι τώρα έχουν μείνει τα μισά των μισών. Να υπολογίσω και τη ζημιά από τα φιλέτα που χαρίσατε, τις απολύσεις, την κατάργηση κάθε δικαιώματος, που εδώ η ζημιά είναι ανυπολόγιστη, χρέος, τόκοι, πανωτόκια... Δεν γράφεται το νούμερο, τόσο μεγάλο είναι!

Μόνο τον τελευταίο χρόνο πήρατε πάνω από 7 δις μέτρα. Και λέτε ότι θα δώσετε πίσω 0,7 δις! Το 1/10 όσων μας αρπάξατε το τελευταίο έτος! Κουβαρντάδες μου! Του χρόνου λέτε να πάρετε άλλα επτά, πέντε από έσοδα δύο από περικοπές. Μην ξεχάσω, ότι δεν έχουμε ούτε αυτό το χειμώνα θέρμανση, που θυσιάστηκε στο βωμό του Ευρώ, όπως η Υγεία, η Παιδεία και όλα τα υπόλοιπα. Τι να σας πω ρε; Να σας βράσω κι εσάς και την παγίδα σας.

Είδε λοιπόν το τσούρμο των ξένων και ντόπιων κατσαπλιάδων, ότι τα πράγματα ζορίσανε. Να είμαστε καλά να διαδηλώνουμε, να τους χαλάμε τους πλειστηριασμούς και τ' άλλα σχέδια.

Σύντροφοι, με μερικές ακόμα μολότοφ - νέας τεχνολογίας, θα πάρουμε πίσω και το ΕΚΑΣ! Είπαν λοιπόν "κάτσε μη κάνουν κάνα ντου χριστουγεννιάτικο, να δείξουμε κι ότι φαίνεται φως στο τούνελ"... έτσι μας πετούν ένα ψίχουλο.
Κάποιοι βλέπουν κι εκλογές. Δύσκολο, όχι αδύνατο, αλλά χλωμό το κόβω. Πρώτα από όλα, όταν γίνεται η προηγούμενη νοθεία με λίστα, είναι διαλεγμένα τα τομάρια, δεν φεύγει κανείς. Το μέλι της εξουσίας είναι πολύ γλυκό, ενώ τα σκουλήκια, που έπεσαν μέσα, δεν ξεκουμπίζονται μόνα τους. Μόνο ο κόσμος τους διώχνει. Κι εδώ έρχεται η απίστευτη τύχη του Τσίπρα να έχει αντιπολίτευση το γιο του Δράκουλα. "Να έρθει ο Κούλης να κάνει τι; Μια από τα ίδια;" λένε στο δρόμο. Γκαντεμιά. Βέβαια υπάρχει η λύση: Να σηκωθούμε να δώσουμε σε όλους μια κλωτσιά, να τους στείλουμε στο διάολο. Κι αυτό προσπαθούν να αποφύγουν.

Ο Τσίπρας κοιτά να κερδίσει χρόνο, για να απολαύσει περισσότερο τα προνόμια της εξουσίας. Λέτε να αφήσει έτσι απλά την κουτάλα; Ότι τυχόν δώσει, αν τελικά δώσει κάτι, θα το πάρει στο εκατονταπλάσιο, όπως κάνουν τα αφεντικά του. Ο Κούλης θέλει να κάνει τα ίδια, αλλά θέλει να τα κάνει χωρίς να μοιραστεί τη "χαρά του βασανιστή".
Ο Τσίπρας δεν θα αυτοκτονήσει κάνοντας εκλογές, ώστε να πάρει μονοψήφιο και να καταντήσει δούλος του 20% του Μητσοτάκη. Θα αργήσει τις εκλογές, όσο μπορεί. Ο Κούλης θα κάνει χειρότερα, αλλά θέλει να έχει την ευχαρίστηση να μας γδάρει μόνος του. Εμείς λέμε να στείλουμε αμφότερους στην κρεμάλα, μαζί με κάτι άλλες μνημονιακές τσόντες. Δεν ξέρω πότε θα τους βουτήξουμε όλους, να τους κάνουμε αγνώριστους από το ξύλο, αλλά θα είναι σίγουρα μέρα γιορτής. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger