Home » , » Ο Πάνος Τριγάζης, απολογητής της κυβέρνησης και του ιμπεριαλισμού δίνει μαθήματα για το Κυπριακό!

Ο Πάνος Τριγάζης, απολογητής της κυβέρνησης και του ιμπεριαλισμού δίνει μαθήματα για το Κυπριακό!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 | 8:33 μ.μ.

Πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο γηραλέος απολογητής της κυβέρνησης Πάνος Τριγάζης, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία του TVXS.GR ιδιοκτησίας του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου που ταυτίζει την σοβαρή και υπεύθυνη δημοσιογραφία με την προβολή του κυβερνητικού έργου, δίνει συστηματικά μαθήματα για το Κυπριακό.

Φυσικά, ο Πάνος Τριγάζης δεν χρειάστηκε να διανύσει μεγάλη απόσταση από αυτό το κατάντημα αφού προηγουμένως έχει διαφημίσει επαναλαμβανόμενα την στρατηγική συμμαχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ, ενώ επίσης, έχοντας τονίσει τη γεωστρατηγική θέση της χώρας,   προβάλλει συστηματικά το ρόλο της Ελλάδας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.

Τώρα λοιπόν κατακεραυνώνει όποιον και από όποια θέση αντιτίθεται στη Διχοτομική-Διχαστική και επιβεβλημένη από τα ιμπεριαλιστικά κέντρα λύση για το Κυπριακό στη βάση της δικοινοτικής - διζωνικής ομοσπονδίας. Μια λύση που προωθεί το Ελληνοκυπριακό αστικό κατεστημένο το οποίο εκπροσωπεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, λάβρος οπαδός και του προηγούμενου σχεδίου Ανάν, όπως ακριβώς έπραξε το 2004 το ΑΚΕΛ, αλλά και σημαντικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, για να βρεθούν απέναντι στη θέληση της συντριπτικής Άρνησης του λαού μας, αλλά κυρίως του ελληνοκυπριακού λαού!
Μάλιστα αυτή η βούληση του λαού πρέπει να συντριβεί για να υποταχθεί στις επιλογές του ελληνοκυπριακού κατεστημένου που βιάζεται να εκμεταλλευτεί τα ενεργειακά κοιτάσματα και τη γεωστρατηγική θέση της Κύπρου!
Τα επιχειρήματα του Πάνου Τριγάζη είναι εξίσου άθλια της αστικής και ιμπεριαλιστικής πολιτικής της ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger