Το κτήνος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 | 10:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.  

Έψαξα να βρω κάποιον χειρότερο Αμερικάνο πολιτικό από τον σημερινό πλανητάρχη και την αντίπαλό του. Δυστυχώς δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Υπάρχουν πάρα πολλοί, όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο, ξεχώρισα όμως ένα παλιοτόμαρο, θέλοντας να δείξω, ότι τα καθάρματα επιλέγονται από τα πραγματικά αφεντικά. Από μια λίστα διεφθαρμένων, κομπλεξικών, αλαζονικών απατεώνων, καλούμαστε να επιλέξουμε το κτήνος που θα μας καταστρέψει.
Τα ίδια γίνονται παντού, με τη διαφορά ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν κοντά στις 7.500 πυρηνικές κεφαλές, αρκετές να κάνουν όλη την ανθρωπότητα... απολιθώματα.

Ο εγκληματίας πολέμου λέγεται John McCain, είναι 80 χρονών, αλλά εξακολουθεί να είναι δημόσιος κίνδυνος, γιατί ακόμα είναι κολλημένος στην καρέκλα του γερουσιαστή. Από την εγκυκλοπαίδεια μαθαίνουμε ότι είχε δοκιμάσει να βάλει δυο φορές για Πρόεδρος των ΗΠΑ και τον ήπιε και τις δυο - ευτυχώς! Την πρώτη έχασε από το Μπους το νεώτερο, το "μαλάκα" σύμφωνα με τη CIA, στις εσωκομματικές το 2000, ενώ το 2008 έχασε πάλι τις Προεδρικές από το γνωστό μας Ο - Μπάμια. Να λοιπόν που το ρητό "ουδέν κακόν αμιγές καλού", επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά. Γιατί, αν το καθίκι έβγαινε Πρόεδρος, ούτε εγώ θα έγραφα, ούτε εσείς θα διαβάζατε. Θα ήμασταν πιθανότατα ραδιενεργή στάχτη. Προσέξτε: Δεν το λέω για να υπερασπιστώ τον αλλοπρόσαλλο, μισογύνη, φασίστα, που βγήκε Πρόεδρος αλλά, για να δείξω ότι όλοι αυτοί είναι σκατά.

Ο McCain λοιπόν ήταν από μικρός καταστροφή. Αφού έριξε ως πιλότος 2 αεροπλάνα και τη γλύτωσε χάρη στον ναύαρχο μπαμπά του, βομβάρδισε αμάχους στο Βιετνάμ. Να πούμε ότι όλοι οι Αμερικάνοι πιλότοι θεωρούνταν από τους Βιετναμέζους απάνθρωποι εγκληματίες. Αν δείτε τι έκαναν στους αμάχους αλλά και το περιβάλλον τα αεροπλάνα τους, θα συμφωνήσετε αμέσως. Ο τύπος λοιπόν έφαγε ένα Ρωσικό Αντιαεροπορικό πύραυλο, αλλά τη γλύτωσε, καθώς "κακό σκυλί..." κλπ. Βούτηξε με αλεξίπτωτο σε μια λίμνη και θα πνίγονταν, αν δεν τον έσωζαν αυτοί που πριν λίγο τους βομβάρδιζε. Φυσικά τον έβαλαν στην ψειρού. Έκαναν όμως ένα λάθος: Τον άφησαν πάλι. Γιατί ρε σύντροφοι Βιετκόνγκ, γιατί; Αιχμάλωτος πολέμου; Καλά...

Αφού γύρισε, θυμάται το μακρύ και σκληρό πύραυλο στα οπίσθια του κι έτσι έχει ένα σοβαρό κόμπλεξ με κάθε τι Σοβιετικό. Τη Ρωσία την αντιπαθεί από σπόντα, λόγω ότι ήταν κάποτε η ΕΣΣΔ. Αυτό το τομάρι είναι μπλεγμένος σε όλες τις βρομοδουλειές της CIA. Χαμουρεύονταν με την δήθεν αντιπολίτευση ενώ εξόπλιζε όποιον ήταν αντίθετος με τον Άσαντ ακόμα και τους φονιάδες του ISIS. Υπάρχουν φωτογραφίες όπου είναι μαζί με απαγωγείς, τρομοκράτες, δημίους, κοκ, ενώ χαμογελά σαν ηλίθιος. Το "σαν" είναι μάλλον πλεονασμός.

Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές σε όλες τις κυρώσεις των ΗΠΑ και των υποτακτικών τους, προς τη Μόσχα, ενώ αν και είναι Ρεπουμπλικάνος έχει υιοθετήσει τη ρητορική Κλίντον όσον αφορά τις δήθεν επιθέσεις από ρώσους hacker κατηγορώντας μάλιστα τη Ρωσία για "πολεμική ενέργεια εναντίον των ΗΠΑ"! Κι αντί να είναι σε κλινική είναι στη γερουσία...

Φυσικά είναι και διεφθαρμένος, αλλά επειδή τέτοια τεφαρίκια δεν βρίσκονται εύκολα, φροντίζουν όλοι ώστε να βγει λάδι. Οι τελευταίες του δηλώσεις έγιναν από την Ουκρανία όπου προέτρεψε τους Ουκρανούς να πολεμήσουν κατά των Ρώσων. Να προταθεί κι αυτός για Νόμπελ Ειρήνης μαζί με κάτι άλλους.

542 φορές οι Ουκρανοί ναζί παραβίασαν την συμφωνία εκεχειρίας κι επιτέθηκαν εναντίον των Λαϊκών Δημοκρατιών. Άλλες τόσες οι SS πήρανε πούλο, καθώς οι άνθρωποι εκεί επαναστάτησαν, γιατί δεν είχαν καμία διάθεση, να γίνουν θύματα του φασισμού, που οι ΗΠΑ εξοπλίζουν και προωθούν. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger