Home » » Νεκρός σε χαντάκι ο αρχηγός της Κλου Κλουξ Κλαν. Κατηγορούνται, η σύζυγος και ο θετός γιoς του!

Νεκρός σε χαντάκι ο αρχηγός της Κλου Κλουξ Κλαν. Κατηγορούνται, η σύζυγος και ο θετός γιoς του!

Από askordoulakos , Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 | 11:28 μ.μ.

Πηγή: theroot.com

Το άψυχο σώμα του αρχηγού της οργάνωσης Κλου Κλουξ Κλαν, Frank Ancona, βρέθηκε σε χαντάκι κοντά στον ποταμό Big River, στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ. Ο Frank Ancona είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή, και μετά από αναζήτηση της αστυνομίας, το πτώμα του βρέθηκε από μία οικογένεια που είχε πάει για ψάρεμα. Ο 51χρονος βρέθηκε να κείται στο έδαφος, με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Για το φόνο, συνελήφθησαν και κρατούνται η Malissa Ancona, σύζυγος του Frank Ancona και o Paul Edward Jinkerson Jr, θετός γιος του, οι οποίοι κατηγορούνται για «δολοφονία πρώτου βαθμού, εγκατάλειψη πτώματος και παραποίηση φυσικών αποδείξεων».

Ο Frank Αnkona είναι γνωστός για τον ισχυρισμό του, ότι «η Κου Κλουξ Κλαν είναι μια χριστιανική οργάνωση» και για το ότι θεωρούσε τους  διαδηλωτές «τρομοκράτες», ενώ επίσης είχε δηλώσει πως  «...οι διαδηλωτές έχουν ξυπνήσει ένα κοιμώμενο γίγαντα και τα μέλη της Kου Kλουξ Kλαν θα χρησιμοποιήσουν τη θανατηφόρο δύναμή τους, για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους και τους αστυνομικούς».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger