Home » , » Φασίστες, κότες με κράνη επιτίθενται σε ... πανό

Φασίστες, κότες με κράνη επιτίθενται σε ... πανό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 | 10:16 μ.μ.

Πηγή: Put the kings down

Φασίστες, κότες με κράνη επιτίθενται σε πανό για το εργοδοτικό "ατύχημα" στα Μικέλ και το χαίρονται!

Ναύλωσαν λεωφορείο και φόρεσαν κράνη, 9 το πρωί, για να επιτεθούν σε ανυπεράσπιστο πανό. Το πανό βρισκόταν εκεί μετά τη μαζική κινητοποίηση της Λάντζα, την προηγούμενη μέρα, στα Μικέλ για το εργατικό "ατύχημα" και τον θάνατο-δολοφονία του νεαρού ντελιβερά. Ιδιαίτερο γέλιο προκαλεί, το ότι ανέβασαν με καμάρι το βίντεο και ότι μέσα από το λεωφορείο, φωνάζουν "παλληκάρια".

Σε μια εβδομάδα με 3 εργάτες νεκρούς σε "ατυχήματα" το μόνο στήριγμα που βρήκαν οι εγκληματίες εργοδότες είναι οι φασίστες. Οι "ιερολοχίτες" βγήκαν από τις τρύπες τους και εμφανίζουν ως "τρόπαιο" στην φασιστοσελίδα τους ένα πανό που είχε αναρτήσει στην Καμάρα η Λάντζα μετά την μαζική διαμαρτυρία που έκανε την Πέμπτη έξω από τα Μικελ. Βεβηλώνουν την μνήμη ενός νεκρού, κομπάζουν επειδή κατέβασαν ένα πανό από έρημα κάγκελα και δηλώνουν ξεκάθαρα ότι είναι περήφανοι ως γλύφτες των αφεντικών.

Αυτός ήταν πάντα ο φασισμός. Η Krupp και η Daimler/Benz στήριξαν τον Χίτλερ, οι εφοπλιστές του Πειραιά χρηματοδοτούν την Χρυσή Αυγή. Τα Μικελ και τα αφεντικά του επισιτισμού έχουν τους "ιερολοχίτες".

To βίντεο ανέβηκε στη σελίδα τους

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger