Home » , , » Δημοσιογράφος του ΔΟΛ αβαντάρει την Χ.Α - Βίντεο με την δράση του στελέχους της εγκληματικής συμμορίας Χ. Ζέρβα

Δημοσιογράφος του ΔΟΛ αβαντάρει την Χ.Α - Βίντεο με την δράση του στελέχους της εγκληματικής συμμορίας Χ. Ζέρβα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Απριλίου 2017 | 8:16 μ.μ.


Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ από το σημερινό δελτίο του Αλφα, εικόνες από τηλεοπτικές κάμερες και μαρτυρικές καταθέσεις ατόμων που είδαν ξεκάθαρα τα πρόσωπα των ναζιστών τραμπούκων, οδηγούν στον εντοπισμό και των άλλων τριών χρυσαυγιτών οι οποίοι μαζί με το στέλεχος της ναζιστικής συμμορίας Χρήστο Ζέρβα (ο οποίος κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία και ότι προκάλεσε επικίνδυνη σωματική βλάβη) ξυλοκόπησαν άγρια χωρίς κανένα λόγο τον 24χρονο φοιτητή Α. Λάζαρη.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε το θύμα της επίθεσης στον Αλφα καθώς και μια γενικότερη αναφορά στο γεγονός που δεν προσπαθεί να παραποιήσει, να διαστρεβλώσει και να αποσιωπήσει το πραγματικό γεγονός και την πολιτική προέλευση των δραστών, όπως κάνει ένα άθλιο δημοσίευμα που υπογράφει η Μίνα Μουστάκα στα «ΝΕΑ».
Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο η δημοσιογράφος του ΔΟΛ κάνει τόσο απροκάλυπτη αβάντα στην Χ.Α. Πέρα του ότι δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του συλληφθέντος Χρήστου Ζέρβα βάζει την λέξη "στέλεχος" της Χ.Α εντός εισαγωγικών –αφήνοντας δηλαδή ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι-, μη αναφέροντας πουθενά τις προκλητικές ομιλίες που έκανε εκπροσωπώντας το ναζιστικό μόρφωμα, ότι υπήρξε υποψήφιος βουλευτής της Χ.Α, ότι είναι μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή κ.λ.π.
Αντιθέτως Μ. Μουστάκα τονίζει στο δημοσίευμα της την άποψη που προβάλλει η Χ.Α ότι δηλαδή «η αναγνώριση του δράστη στο πρόσωπο του 42χρονου, δεν έγινε από το 24χρονο θύμα, αλλά από έναν περίοικο, ο οποίος εμφανίζεται- από την υπεράσπιση, να έχει προσωπικές διαφορές μαζί του».

Σας συνιστούμε πριν παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο να διαβάσετε το κείμενο του δικηγόρου πολιτικής αγωγής στην δίκη της Χ.Α., Θανάση Καμπαγιάννη, το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα jailgoldendawn και τιτλοφορείται: «Αμείλικτα τα ερωτήματα προς αρχές και κυβέρνηση μετά τη χρυσαυγίτικη επίθεση στον 24χρονο σπουδαστή Αλέξη Λάζαρη».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger