Home » , , » Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Κώστας Γουρνάς καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή (ηχητικό)

Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Κώστας Γουρνάς καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή (ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Απριλίου 2017 | 5:24 π.μ.

Παρακάτω παραθέτουμε σε ηχητικό την χθεσινή εκπομπή "ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ", που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 11 το βράδυ από τον ρ/σ της ΕΡΤοπεν και την οποία παρουσιάζουν τα συντρόφια Αντρέας Στασινόπουλος και η Μαρία Παπαγεωργίου.

Καλεσμένος της εκπομπής -τηλεφωνικά βέβαια αφού είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού- το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Κώστας Γουρνάς.

Δεν θέλουμε να κάνουμε ούτε καν τηλεγραφική παρουσίαση της εκπομπή γιατί πιθανολογούμε ότι ίσως αδικήσουμε τα όσα θέλει να μεταδώσει ένας φυλακισμένος που «κράτος και εξουσιαστές κατέταξαν στους τρομοκράτες» ενώ για τους συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής είναι «ένας επαναστάτης με τεράστιο ήθος, ένας σύντροφος που δίχως να υπολογίσει το ρίσκο και το κόστος ρίχτηκε με όλες τους τις δυνάμεις στην επανάσταση».

Το μόνο ίσως που αξίζει να επαναλάβουμε είναι η εκδικητικότητα του κράτους τόσο απέναντι στους κατηγορούμενους για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα, όσο και γενικότερα σ’ όσους αμφισβήτησαν δυναμικά το πολιτικό σύστημα  με χαρακτηριστική την περίπτωση της άρνησης χορήγησης άδειας σε Κουφοντίνα και Γουρνά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger