Home » , , » 10 βιντεάκια (από "Ελληνοφρένεια" και "Ράδιο Αρβύλα) σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα

10 βιντεάκια (από "Ελληνοφρένεια" και "Ράδιο Αρβύλα) σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Μαΐου 2017 | 6:23 π.μ.

Ισως μόνο η σατιρική ματιά να είναι αρμόδια στις μέρες μας, να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα που ζούμε. Γι' αυτό ας δώσουμε τον λόγο σε δυο σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές -"Ελληνοφρένεια" και "Ράδιο Αρβύλα"- να προσεγγίσουν τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα που παρακολουθούμε αυτό τον καιρό.

Αρχικά να πούμε ότι το βλέπουμε λίγο χλωμό να καταφύγουμε σε παρακλήσεις στον Μεγαλοδύναμο, όπως έκανε το νεοδημοκρατικό στέλεχος Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Ο λόγος είναι ότι δεν θεωρούμε πιθανόν ο ύψιστος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μας, κάτι που έγινε στην βουλευτή της Ν.Δ και δεύτερον δεν γνωρίζουμε κανέναν φωτισμένο ρασοφόρο να βάλουμε ενδιάμεσο στα αιτήματά μας προς τον θεό.

Αγνοούσαμε ότι ξαναρχίζουν να εμφανίζονται στην πιάτσα κάποια πολιτικά πτώματα όπως ο Ευ. Βενιζέλος. Μας το θύμισε ο "Τσολιάς", της Ελληνοφρένειας, ενώ από το "Ράδιο Αρβύλα", πληροφορηθήκαμε για το νέο CD που κυκλοφόρησε με αφορμή ότι ο Ακης -ξέρετε, αυτός ο παραλίγο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός της χώρας- είναι πια ελεύθερος να απολαύσει τα "επίχειρα των κόπων του" σαν κυβερνητικός αξιωματούχος.

Βρήκαμε επίσης πολύ ενδιαφέρον τον σχολιασμό που έκανε ο φύρερ της ναζιστικής συμμορίας για τα αποτελέσματα των Γαλλικών εκλογών, ενώ ήρθε σε γνώση μας το σποτάκι που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση με αφορμή την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. 

Αυτό που φυσικά δέσποσε την επικαιρότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι οι επιδόσεις του Τσακαλώτου και οι οποίες συνάντησαν τον ενθουσιασμό των Συριζαίων βουλευτών, με χαρακτηριστικό δείγμα τις τοποθετήσεις του Νάσου Αθανασίου,  που είχαν σαν αποτέλεσμα το πετυχημένο κλείσιμο της αξιολόγησης.

Οι ίδιες εκπομπές μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε κάποιες "ασκήσεις μνήμης" για να ξαναδιαπιστώσουμε την αξιοπιστία των κυβερνητικών στελεχών.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger