Home » » Δυο λόγια ακόμα και μια υπογραφή για την Ηριάννα

Δυο λόγια ακόμα και μια υπογραφή για την Ηριάννα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 | 1:48 μ.μ.

Πηγή: Γιάννης Αγγελάκας - f/b

Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μαντήλι που δήθεν φοράει στα μάτια της η θεά της Δικαιοσύνης στη χώρα μας. Είναι διάτρητο και λοξοκοιτάει απ’ τη μια προστατευτικά προς τους πολιτικούς και οικονομικούς άρχοντές μας (δύο πολιτικοί όλοι κι όλοι μπηκαν στη φυλακή για καταχρήσεις δισεκατομμυρίων που γινόταν εις βάρος μας τόσα χρόνια και είναι και οι δύο ελεύθεροι πια) κι απ’ την άλλη απειλητικά και καχύποπτα προς όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν μπορούμε να παρακολουθούμε απαθείς και βουβοί την κατάλυση καθε έννοιας δημοκρατίας,δικαιοσύνης και απλής λογικής στον τόπο μας.

Διαβάστε για την παράλογη και χωρίς σοβαρά στοιχεία καταδίκη της 29χρονης Ηριάννας (13 χρόνια χωρίς αναστολή) εδώ  και ψηφίστε για να υποστηρίξετε την απελευθέρωσή της και τους ίδιους σας τους εαυτούς εδώ. 

ΥΓ. Το “SURVIVOR” δεν είναι ένα γλυκό όνειρο,είναι ο εφιαλτικός εμπαιγμός του καθημερινού μας μόχθου για επιβίωση. .Ξύπνα δεν ειν’ όνειρο το χιόνι που μας καίει.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

25 Ιουνίου 2017 στις 2:39 μ.μ.

Και μόνο που υπογράφει για τσάμπα δημοσιότητα ο Αγγελάκας η υπόθεση της κοπέλας πάει περίπατο. Μόνο ο Καφετζόπουλος λείπει με το Τζίμη Πανούση για να καταντήσει κωμωδία.

25 Ιουνίου 2017 στις 11:27 μ.μ.

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%98%CE%970%CE%A9%CE%A15-%CE%9A%CE%A7%CE%97?inline=true
Γιώργη προσέξτε τα δικαιολογητικά της απευθείας ανάθεσης. Παλιά ξέρω ότι ζητούσαν Εγγυητικές. Αν άλλαξε ο νόμος, δεν ξέρω. Αν δεν άλλαξε και δε ζητάνε εγγυητική πρόκειται περί Σκανδάλου.
Βέβαια η απόφαση είναι απαράδεκτη ως προς το σκεπτικό της. Γιατί δεν δίνει 192.000 ευρώ στους εργαζόμενους που τους τα χρωστάει;
Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να περάσει. Όλοι οι θεσσαλονικείς να κάνουν τις απαραίτητες κινητοποιήσεις. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger