Home » , , » Οχετός λάσπης από τον Σκάι στον "Ρουβίκωνα" (Βίντεο)

Οχετός λάσπης από τον Σκάι στον "Ρουβίκωνα" (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 | 6:45 μ.μ.


 Του Γ. Γ.

Το ότι έχουν αποκτήσει μάστερ και μάλιστα με άριστα οι μαρκουτσοφόροι της τηλεόρασης του Αλαφούζου στην γκεμπελική προπαγάνδα, είναι διαπιστωμένο εδώ και πολύ καιρό. Αν ζούσε ο υπουργός προπαγάνδας της χούντας , Γ. Γεωργαλάς, σίγουρα θα ζήλευε παρακολουθώντας τις επιδόσεις τους.

Κι αυτό το γράφουμε γιατί σίγουρα χρειάζεται ταλέντο να ρίχνεις στο μίξερ της παραπληροφόρησης τα ποιο άσχετα υλικά και να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.
Αν και στην ουσία τα όσα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε θυμίζουν το γνωστό ανέκδοτο με τον μπάτσο και το μπουζούκι, για το τηλεοπτικό κοινό στο οποίο απευθύνεται ο Σκάι είναι ένα εύπεπτο ανάγνωσμα.

Ας παρακολουθήσουμε την συνταγή.
Βάζουμε, λοιπόν, μια τζούρα από την χθεσινή συμβολική παρουσία του «Ρουβίκωνα» στο προαύλιο του κοινοβουλίου. Προσθέτουμε μια δόση από τις καταστροφές που έγιναν σε κάποια ακυρωτικά μηχανήματα για να πάρει αυτή η πολιτική ενέργεια το «χρώμα» μιας μπαχαλάδικης πράξης. Συμπληρώνουμε με απόσπασμα άσχετης δήλωσης του Τσίπρα για την αστική δικαιοσύνη.  Ρίχνουμε μερικές εικόνες από περασμένες δράσεις  της αναρχικής ομάδας.
Κάνουμε αναφορά στην «δολοφονική επίθεση στον Παπαδήμο», και σερβίρουμε το αποτέλεσμα, χωρίς φυσικά να παραλείψουμε να το πασπαλίσουμε με δηλώσεις του Κούλη και του τηλέμπορα αντιπροέδρου της Ν.Δ.

Το μήνυμα το περάσαμε. Αυτή η αναρχική συλλογικότητα δεν είναι παρά ένα παραμάγαζο του κυβερνητικού κόμματος και «τα άτομα του Ρουβίκωνα προστατεύονται με άνωθεν εντολές».

Όχι, ο όμιλος του Αλαφούζου και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που συστρατεύονται μαζί του στην ίδια «λογική» δεν στοχοποιούν αποκλειστικά τον «Ρουβίκωνα». Επιδίωξη τους είναι να ανακόψουν κάθε ακτιβίστικη ενέργεια, έστω και συμβολική, κάνοντας γνωστό ότι όποιοι την επιχειρήσουν θα βρεθούν μπροστά σε ένα οχετό λάσπης από τα καθεστηκυία ΜΜΕ.


 Υ.Γ: Σχολιάζοντας την συμβολική παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» ο φυρερίσκος της ναζιστικής οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος σχολιάζει «Οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την αριστερή τρομοκρατία δεν κρύβονται».
Μια ενέργεια με συνθήματα και τρικάκια στο προαύλιο της βουλής είναι «τρομοκρατία».  Όταν το πρωτοπαλίκαρο του, Κασιδιάρης, μετά το επεισόδιο που δημιούργησε με τον Δένδια  δήλωνε μέσα στο «ναό της δημοκρατίας» του: «Γάμησα μια αδελφή τώρα μέσα και γι' αυτό αποχωρώ», ήταν … Δευτέρα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

27 Ιουλίου 2017 στις 10:40 μ.μ.

Ο Σταύρος Δήμας της ΝΔ όταν διεκδικούσε την Προεδρία το 2014 δήλωσε οτι δεν θέλει να βγει Πρόεδρος με τις Ψήφους της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Σύριζα τις ήθελε για να περάσει τον Εκλογικό νόμο με 200 ψήφους. Δεν μυρίζανε...... Στο Καστελόριζο μαζί με τους Χρυσαυγίτες είχανε πάει και φωτογραφήθηκαν Βουλευτές της Αριστερης Κυβέρνησης Σύριζα. Η ΝΔ δεν είχε πάει.

29 Ιουλίου 2017 στις 1:06 π.μ.

(άειντε ξανά-μανά, λόγω της γνωστής δυστοκίας...)

Μορφές πολιτικού "δικομματισμού": Η Δεξιά του συστήματος "ανειρήνευτα" εναντίον της Αναρχίας του συστήματος.
Στους πρωτοσέλιδους ξύλινους τίτλους.
Και πίσω από τον μπερντέ ο Βούτσης ( η επίσημη αριστερά του συστήματος) ...να επιλύει τα ...διαδικαστικά!
Αψογη παράσταση, και με καλές κριτικές.
Ιδια παράσταση το 2008, με αντίστροφους ρόλους: Τότε η Αναρχία του συστήματος "μαχητικά" (με τζάμια) εναντίον της Δεξιάς του Κυρίου ....ε, ήθελα να πω του συστήματος. Πίσω από τον μπερντέ, στα διαδικαστικά, ο "ποινήν εκτίω" και η, επίδοξη τότε, αριστερά του συστήματος δίκην καραγκιόζη να ....ρίχνει νερό με το ποτιστήρι.
Τελικά εκείνη η παράσταση είχε τεράστια επιτυχία και τα γνωστά αποτελέσματα, που απολαμβάνουμε όλοι μέχρι σήμερα.
Ετούτη δω, θα δούμε, οι αφελείς, που το πάει.
---------------------------

(Υ.Γ. Προς την Σ.Ε. η τους οικοδεσπότες:
Κατανοητό ότι κάποια σχόλια, που δεν εμπίπτουν στην κατηγορία υβριστικών κλπ., η και σχολιαστές, σας προκαλούν απέχθεια λόγω των απόψεων, που εκφράζουν.
Σε αυτή την περίπτωση ένα δημόσιο ban είναι πιό έντιμο, και για τη δική σας αξιοπρέπεια.
Δε θα πικράνουμε τις καρδιές μας. Εχει κι αλλού πορτοκαλλιές.)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger