Home » , , » Μπογδάνος: Η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης σε νέα κατορθώματα

Μπογδάνος: Η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης σε νέα κατορθώματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 | 9:50 μ.μ.

Σε άλλες περιπτώσεις θα μιλούσαμε για «άθλιο τηλεοπτικό εισαγγελέα». Η περίπτωση του Κ. Μπογδάνου όμως … εμπίπτει σε άλλη κατηγορία.
Αυτός «είναι η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, που το σύστημα παιδείας έχει καταδικάσει τον ελληνικό λαό, επί δεκαετίες», όπως γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Οσο εύκολα ξεπλένει κάποιους δωσίλογους που συνεργάστηκαν με τις κατοχικές δυνάμεις του άξονα, όπως τον Τσολάκογλου και παίρνοντας περισπούδαστο ύφος μας κάνει «ιστορικά μαθήματα» του τύπου  «... τα αγνά παιδιά μέσα στο Πολυτεχνείο άνοιξαν τον δρόμο, με τις μεθοδεύσεις τις CIA, για να αλλάξει η δικτατορία στην Ελλάδα και να χάσουμε την Κύπρο», άλλο τόσο διαθέτει «αστυνομικό δαιμόνιο» και μας το εκδηλώνει αρκετά συχνά από την τηλεοπτική του εκπομπή.
Όπως έκανε και σήμερα «αποκαλύπτοντας» μας ότι «η επίθεση εναντίον του Παπαδήμου έγινε από πρώην συντρόφους του πρωθυπουργού» (!).

Προφανώς τέτοια μπαρούφα δεν μπορούσαν να την «αντέξουν» ούτε αυτοί που διευθύνουν τον τηλεοπτικό βόθρο του Αλαφούζου γι’ αυτό και έβγαλαν ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου». (Είναι από τις περιπτώσεις που μια αισχρή προβοκάτσια «ντύνεται» με εύηχες λέξεις με «ξεπλύνεται»).

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε τις καινούργιες παπαριές αυτού του μαρκουτσουφόρου. Με την προσδοκία ότι ίσως σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο μια αντιπαράθεση του Μπογδάνου με ένα άλλο δημοσιοκαφρικό «μπουμπούκι» του ακροδεξιού χώρου. Τον Στέφανο Χίο.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger