Home » , , » Γ. Ψαριανός: Λίγο πριν καταντήσει ένα «προοδευτικό» καθεστωτικό απόβλητο.

Γ. Ψαριανός: Λίγο πριν καταντήσει ένα «προοδευτικό» καθεστωτικό απόβλητο.

Από giorgis , Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 | 1:38 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Το ότι επιπλέουν οι φελλοί στο πολιτικό σκηνικό, ειδικά σε πολιτικά μορφώματα που στηρίζονται σε τυχάρπαστες συνεργασίες απλώς για να κατορθώσουν να έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση είναι γνωστό. Και στην προκειμένη περίπτωση θα μιλήσουμε για το «φαινόμενο», Ψαριανός. 

Ερέθισμα μας είναι γιατί αυτός ο τυχάρπαστος, εξυπνάκιας και φαφλατάς, το απωθητικό παράσιτο από πολιτική σκοπιά, πέταξε μια παπαριά και έγινε θέμα σε τηλεοπτικές εκπομπές.

«Μόλις σφίγγουν τα γάλατα και δυσκολεύει λίγο η κατάσταση είτε με τον κ. Πολάκη, είτε με τον κ. Καμμένο, είτε με τον κ. Σκουρλέτη, είτε με τον κ. Παππά... μόλις μαζεύονται τα νομοσχέδια και τείνει να γίνει κάποια έκρηξη σε όλα που έρχονται 10 μέσα σε μια εβδομάδα για να τα περάσουμε όλα μαζί fast track, εμφανίζονται λοιπόν οι ήρωες του παραμυθιού με ένα μεγάλο πανό - ο Ρουβίκωνας εμπουκάρησε στη Βουλή - με το πανό που έγραφε "Αλέξη κρατήσου ήρθε ο Ρουβίκωνας και είναι εδώ μαζί σου"», δήλωσε αυτός ο ογκόλιθος της πολιτικής σκέψης.

Προφανώς και δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε αυτές τις ανόητες απόψεις ενός πρώην αριστερού ραδιοφωνατζή και νυν γενίτσαρου πολιτικάντη που τις έκανε με αφορμή την παρέμβαση μελών του «Ρουβίκωνα» στη Βουλή, για Ηριάννα-Περικλή και την χορήγηση αδειών στους πολιτικούς κρατούμενους.

Κάποτε ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε όνειρο «Στης βουλής τα έδρανα αχ κι εγώ να έκλανα». Την φαντασίωση του αυτή την έκανε στοίχους και τους έδωσε στον Τζίμη Πανούση να τους τραγουδήσει. Κι επειδή ζούμε στην Ελλάδα ο πολιτικός γυρολόγος αυτός βρέθηκε εθνοπατέρας έχοντας γλυκαθεί τρελά από την παχυλή αργομισθία που του έχει εξασφαλίσει το βουλευτιλίκι.
Τον παρακολουθούμε λοιπόν, -όταν δεν ταυτίζεται απόλυτα με τις αντιλήψεις του ναζιστή βουλευτή Π. Ηλιόπουλου- να συμμετέχει στην «παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου», τύφλα στο μεθύσι, και με συναδέλφους του να τον κατηγορούν ότι είναι «σεξιστής, αντιδραστικός, ότι παρενοχλεί σεξουαλικά συντρόφισσες-συνεργάτιδες στη Βουλή». 

Ο Γ. Ψαριανός συμπεριλαμβάνεται στην κάστα των λακέδων του συστήματος. Είναι από τους τύπους που θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν το πολιτικό τομάρι τους, με ότι σημαίνει αυτό, αν και η εκτίμησή μας είναι ότι θα καταντήσει ένα «προοδευτικό» καθεστωτικό απόβλητο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger