Home » , » Τρολάρουμε τον δημοσιοκάφρο Στέφανο Χίο με αφορμή την φημολογούμενη σύλληψη του

Τρολάρουμε τον δημοσιοκάφρο Στέφανο Χίο με αφορμή την φημολογούμενη σύλληψη του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 | 6:38 μ.μ.


Δεν γνωρίζουμε αν αληθεύει η πληροφορία που συναντάμε σε αρκετές ενημερωτικές ιστοσελίδες σύμφωνα με την οποία αστυνομικοί συνέλαβαν τον γραφικό –αλλά και επικίνδυνο- δημοσιοκάφρο Στέφανο Χίο και  έχει διαταχθεί η προσωποκράτηση και προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

 Αυτό σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα ήταν κατάληξη της πρόσφατης εκδίκασης μιας αγωγής που είχε υποβάλλει σε βάρος του Χίου ο δεσπότης Χρυσόστομος για δημοσίευμα που υπέγραφε ο εκδότης της φασιστοφυλλάδας «Μακελειό» όταν εργαζόταν στην εφημερίδα «Espresso».
Η δικαστική απόφαση κάνει απαιτητά 60.000 ευρώ  από τον Σ. Χίο  υπέρ του αρχιρασοφόρου γιατί το δημοσίευμα που αναφέραμε τον προσέβαλε.

Ευκαιρία, λοιπόν, να τρολάρουμε λίγο την όλη υπόθεση με την προσδοκία να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στους αναγνώστες μας.

Αρχικά μην παραλείψετε να διαβάσετε την ανάρτησή μας στην οποία παρακολουθούμε  να γίνονται ρόμπες δημόσια κάνοντας «πολιτισμένο διάλογο» με συνοδεία … Γαλλικών κοσμητικών επιθέτων ο Στέφανος Χίος και ένα άλλο δημοσιογραφικό καλόπαιδο, τον Γιάννη Παπαγιάννη.

Μετά ρίξτε μια ματιά σ’ αυτό το βίντεο παρακολουθώντας ένα πολιτισμένο διάλογο ενός «γλείφτη, γλοιωδέστατου, χαμερπή» τύπου και ενός τηλεοπτικού παρουσιαστή ο οποίος χρειάζεται  «να επισκεφτεί μια γυναικολόγο για να εξετάσει την ανδρική του κλιμακτήριο». Πρόκειται για μαθήματα ήθους και πολιτικού πολιτισμού που μας έδωσαν τηλεοπτικά ο Στέφανος Χλιος και ένας άλλο συνάδελφος του. Ο Κ. Μπογδάνος.

Και σαν κατακλείδα διαβάστε μια σπαρταριστή φάση κατά την οποία ο Στέφανος Χίος «τσιμπάει» σε μια προβοκάτσια που του στήσαμε σαν ιστότοπος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger