Home » , » Ο Ν. Χατζηνικολάου απέλυσε τον γνωστό σκιτσογράφο - αρθρογράφο Στάθη Σταυρόπουλο

Ο Ν. Χατζηνικολάου απέλυσε τον γνωστό σκιτσογράφο - αρθρογράφο Στάθη Σταυρόπουλο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:15 μ.μ.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ιστοσελίδα iskra ο Νίκος Χατζηνικολάου απέλυσε απ' το εκδοτικό του συγκρότημα τον γνωστό σκιτσογράφο Στάθη Σταυρόπουλο.
Αν και οι λόγοι της απόλυσης δεν έχουν γίνει γνωστοί, οι πληροφορίες που διοχετεύονται απ' την εργοδοσία και θέλουν την απόλυση αποτέλεσμα οικονομικών περικοπών, δεν μπορεί να γίνουν εύκολα πιστευτοί. 
Κι αυτό γιατί η αμοιβή του συγκεκριμένου σκιτσογράφου και αρθρογράφου ήταν ακριβώς αυτή που προβλέπεται από την ΕΣΗΕΑ, ενώ το θεωρούμε δεδομένο ότι τα κείμενα του στην ιστοσελίδα enikos.gr και στην εφημερίδα Realnews έδιναν ώθηση στην αναγνωσιμότητα και κυκλοφορία αυτών των ΜΜΕ.

Πολύ πιθανόν να ισχύει αυτό που πιθανολογεί η iskra, ότι δηλαδή η απόλυση του είχε σαφέστατα πολιτικά κριτήρια, να έχει βάση.

Άλλωστε μια απόλυση για πολιτικούς λόγους και ως αποτέλεσμα πολιτικών πιέσεων δεν μπορεί να αποκλειστεί, αφού είναι στους πάντες, ιδιαίτερα στους/στις φίλους/-ες της Iskra, η οποία αναδημοσίευε καθημερινά τα κείμενα και τα σκίτσα του, γνωστή όχι μόνο η μοναδική εξαίρετη γραφή με σπάνια Ελληνικά, που δυστυχώς χάνονται, του Στάθη Σταυρόπουλου, αλλά και το βαθύ επίκαιρο διεισδυτικό ριζοσπαστικό περιεχόμενο των κειμένων και σκίτσων του.

Τα κείμενα και σκίτσα του Στάθη ήταν μοναδικά και άκρως ενοχλητικά. Αποτελούσαν έναν πραγματικό καθημερινό κόλαφο όχι μόνο για τις πολιτικές και πρακτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο είχε το σθένος και τις αρχές να εγκαταλείψει μετά την μνημονιακή του συνθηκολόγηση, αλλά και συνολικά για το μνημονιακό κατεστημένο της χώρας και τις δυνάμεις που οδήγησαν στην εθνική υποδούλωση και την διαχειρίζονται, αναφέρει η ιστοσελίδα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:44 π.μ.

"Είχε το σθένος(;!!) να εγκαταλείψει, μετά την μνημονιακή του συνθηκολόγηση"!
Αφού είχε προηγουμένως κάνει ό,τι μπορούσε για να τον στηρίξει και να μας τον σερβίρει....
Ποντίκι είναι, που εγκατέλειψε το καράβι λίγο πριν από το πολιτικό του ναυάγιο, για να περισώσει το "αριστερό" του προφίλ, και να είναι πάλι χρήσιμος στο κατεστημένο!
Ας πρόσεχε! Αυτά έχει η αγορά, και η ..."περεστρόϊκα"! Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί, και όνειρα γλυκά.
Και δεν είναι και κανάς ...προλετάριος, για να αξίζει κάποιας συμπαράστασης.

5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:39 μ.μ.

είναι δυνατόν να είναι τόσο ηλίθιοι οι άνθρωποι, να χαίρονται που απολύθηκε ένας εργαζόμενος ,έλεος πια έχουν αυτοί κάποια σχέση με την
αριστερά ;

5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 1:04 μ.μ.

Oσοι και οποιοι στο δρομο του αγωνα βρισκουν το φωτεινο μονοπατι πρεπει να τους επαινουμε και να τους βοηθαμε να ανεβουν ξηλοτερα Οχι επειδη σε καποια περιοδο αγωνιζομενοι πηραν λαθος δρομο εμεις πρεπει να τους κριτικαρουμε με μηδενιστικο και απαξιωτικο τροπο Αυτος ο τροπος αντιμετωπισης
τους δεν ανηκει στο χωρο της μαρξιστικης Λενιστικης συμπεριφορας και γενικα στο χωρο της αριστερας Ο Σταθης ειναι
απ αυτους που παληκαρισια ταριξε στη συμμορια των απατεωνων του
Συριζα και απο τοτε αταλαντευτα του εχει μπηξει τα βελη του εκει που πονανε πιο πολυ Τωρα οσο για τον γλοιωδη χατζηνικολαου
που ειναι σαν τον τσοπανη που γυρναει την καπα του αναλογα με
την πνοη του αερα `η απολυση του Σταθη μαλλον θα τον βοηθησει
να βρει το δρομο και το πεδιο οπου ανηκει για μεγαλυτερες επιτυχιες Καλη επιτυχια Σταθη οπου κι αν πας

5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 2:45 μ.μ.

....Εχουν αυτοί οι άνθρωποι καμμία σχέση με την αριστερά..... Πρέπει να τα έχεις χαμένα. Καμμία σχέση με την αριστερά. Είμαστε Κομμουνιστές. Την ΑΡΙΣΕΡΑ την βλέπουμε να σφάζει με Απίστευτη Αγριότητα τον λαό. Να την χαίρεσαι.

5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:44 μ.μ.

...."εργαζόμενοι", που έγιναν ..."προλεφτάριοι" όταν προδώσανε!
Τώχει κάνει το μπαγιόκο του, μην ανησυχείτε!
Αλλά, μάλλον η πολιτική του απαξίωση σας τρομάζει...

6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:06 π.μ.

Ώπα ρε, που θα κάνετε και μάθημα πώς θα μιλάμε στους αριστερούς του συστήματος που μας θρόνιασαν
την ΠΦΑ των μνημονίων και της αντιλαϊκής λαίλαπας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger