Home » , , » Αχιλέας Ζαπράνης: Ενας "Πανεπιστημιακός δάσκαλος" με νοοτροπία λοχία καραβανά και άθλια συμπεριφορά.

Αχιλέας Ζαπράνης: Ενας "Πανεπιστημιακός δάσκαλος" με νοοτροπία λοχία καραβανά και άθλια συμπεριφορά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 | 6:58 μ.μ.

Tον πρύτανη του ΠΑΜΑΚ Αχιλλέα Ζαπράνη σε περασμένη ανάρτησή μας τον χαρακτηρίζαμε  «"Πανεπιστημιακό δάσκαλο" με νοοτροπία και αντιδράσεις λοχία καραβανά».

Και δεν φτάνει που ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν είχε αναλάβει το ρόλο του ασφαλίτη, τώρα με την απίστευτη χυδαία συμπεριφορά του απέναντι σε φοιτήτρια αποδεικνύει πόσο σάπιος και ανάξιος να φέρει τον τίτλο του δασκάλου είναι.

Το βίντεο που παραθέτουμε και το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι αδιάψευστος μάρτυρας το πόσο ελεεινή και τρισάθλια αντίληψη διακατέχει αυτό το υποκείμενο.

Συγκεκριμένα όταν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας φοιτητών για μία σειρά ζητημάτων μεταξύ των οποίων η αναστολή διανομής δωρεάν συγγραμμάτων, η ελλιπή σίτιση και στέγαση, φοιτήτρια του είπε ότι διεκδικεί το δικαίωνα να της παρέχετε σίτιση, σε μια αδιανόητη κίνηση, ο πρύτανης, έβγαλε το πορτοφόλι του επιδεικνύοντας χαρτονομίσματα και λέγοντας: «να πάρε να φας».

Μπορείς να βρεις λέξεις για να σχολιάσεις κόσμια αυτή την συμπεριφορά ενός ατόμου που θέλει να προσδιορίζεται σαν «πανεπιστημιακός δάσκαλος»;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger