Home » , » Μαθήματα υποκρισίας και λαϊκισμού από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μαθήματα υποκρισίας και λαϊκισμού από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 | 8:25 μ.μ.

Αγνοούσαμε την ύπαρξη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργίας Γεννιά. Προφανώς τώρα την ανακάλυψαν και τα ΜΜΕ με αφορμή την καταψήφιση εκ μέρους της του άρθρου 3 για την ταυτότητα φύλου και της πήραν συνεντεύξεις.
Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι αυτό το στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος θεωρεί ότι «αντιστάθηκε στις αφόρητες πιέσεις» και δεν ακολούθησε την γραμμή του κόμματός της.

Η τύπισσα αυτή αφού ψήφισε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα σφαγιασμού μισθών και συντάξεων εκτίμησε ότι ήρθε η ώρα να «αντισταθεί» απέναντι σε ένα αστοφιλελλεύθερο μέτρο της κυβέρνησης.

Ρίξαμε μια ματιά στο διαδίκτυο για να εντοπίσουμε το ποιον της "αντιστασιακής" εθνομητέρας. Και αυτά που συναντήσαμε είναι ακριβώς αυτά που αναμέναμε. Η βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να μας παραδώσει ένα «μάθημα υποκρισίας και λαϊκισμού» όπως γράφει ένα κείμενο που υπάρχει στον ιστότοπο roides.wordpress.

Υ.Γ: Από εκεί είναι και η φώτο με την λεζάντα της να σημειώνει: Κύθηρα Αύγουστος 2017, η Γεννιά στο πανηγύρι της «Οσιοπαρθενομάρτυρος» Ελέσσας, στη Μητρόπολη της οποίας ο δεσπότης Ιάκωβος, εκδιώχτηκε το 1997 από τους πιστούς, μετά από την έκρηξη σκανδάλων ομοφυλοφιλίας και αρχαιοκαπηλίας, μαζί με τον αρχιμανδρίτη Γιοσάκη (Βλ. και «Επισκόπου κατευτελισμός»-Το Βήμα Ι.Μ.Κονιδάρης, 18.1.1998).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger