Home » , » Θετική δικαστική εξέλιξη για αγωνιστές του ξεφτίλισαν το ναζιστικό μόρφωμα

Θετική δικαστική εξέλιξη για αγωνιστές του ξεφτίλισαν το ναζιστικό μόρφωμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 | 5:49 μ.μ.

Πηγή: Γιώργος Καλαϊτζίδης - f/b

Προχθές είχαμε μια πολύ καλή εξέλιξη σε ένα από τα πολλά δικαστήρια που έχουμε. Αθωωθήκαμε για την παρέμβαση που κάναμε σαν Δίστομο έξω από τα γραφεία της χρυσής αυγής στον σταθμό Λάρισας.
Στο δικαστήριο αυτό, με ενημέρωσαν σύντροφοι. ότι ο χρυσαυγίτης Περρής που προσήλθε σαν μάρτυρας δεν πέρασε και πολύ καλά.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να είμαι αφού ήμουν με ... χειροπέδες σε άλλο κτίριο –σ.σ κατηγορούμενος για την παρέμβαση που είχαν κάνει μέλη του «Ρουβίκωνα» στην ισπανική πρεσβεία- και είχα κάνει εξουσιοδότηση στην δικηγόρο μας.

Να θυμίσω εδώ ότι στην παρέμβαση αυτή η χρυσή αυγή υπέστη έναν από τους μεγαλύτερους εξευτελισμούς στην ιστορία της. Πήγαμε σε κεντρικά τους γραφεία όταν ήταν ανοιχτά και είχαν και δημόσια καλεσμένη εκδήλωση. Μέσα στο κτίριο ήταν δεκάδες μέλη τους. Αφού τους κυνηγήσαμε τους βάλαμε μέσα, φύγαμε με το .. πάσο μας. Μια εποχή που υπήρχαν και οι δελτάδες και τα πράγματα στο δρόμο ήταν αρκετά δύσκολα.
Η μαζική σύλληψη που έγινε μετά οφείλετε στο γεγονός πως ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΣΩ και όταν δυο σύντροφοι πιάστηκαν από δελτάδες γυρίσαμε όλοι πισω.

Πλέον στον Αγιο Παντελεήμονα δεν υπάρχει μυρωδιά από ακροδεξιούς. Η ΛΕΠΕΝ που ήρθε την πετάξαμε έξω σε έναν μήνα.

Ακόμα θυμάμαι "συντρόφους" που όταν ο «Ρουβίκωνας» πήρε την πρωτοβουλία και άνοιξε το "Διστομο" (επί ΣΑΜΑΡΑ) έλεγαν ότι θα "συσπειρώσουμε τους φασίστες", "θα μας την πέφτουν συνεχεία και θα το κλείσουμε σε έναν μήνα" και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Τελικά ότι πέσιμο έγινε το .. κάναμε εμείς..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger