Home » » Απίστευτες συλλογικές αντιστάσεις φαντάρων στην καφρίλα του Στρατού

Απίστευτες συλλογικές αντιστάσεις φαντάρων στην καφρίλα του Στρατού

Από Unknown , Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 | 8:40 μ.μ.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΕ ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!
Πραγματικά, τα όσα συνέβησαν πρόσφατα στον Στρατό δείχνουν ότι η στρατευμένη νεολαία είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με την εκμετάλλευση και την καταπίεση που επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Δεν ανέχεται τη φρενήρη αυθαίρετη δράση αξιωματικών που με την ακρότητα τους αποδεικνύουν τι σημαίνει η νέα πολεμοκάπηλη πραγματικότητα που οικοδομεί η ακροδεξιά ηγεσία των ΑΝΕΛ στο Πεντάγωνο, με την πλήρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που δρουν από κοινού!
Πλέον αποκαλύπτεται ότι διαμορφώνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης φαντάρων, που αποδεχόμενοι το μήνυμα αντίστασης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ, αναπτύσσεται ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ και συγκρούεται με πολύ μαζικούς και αποφασιστικούς όρους.
Πρόσφατα, στο μεγαλύτερο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, οι συνάδελφοι φαντάροι αντιμετώπισαν την πολύ επιθετική συμπεριφορά συγκεκριμένου διοικητή. 
Καψόνια, αυθαιρεσίες, ακραίος μιλιταρισμός και εθνικιστική προπαγάνδα, βιαιοπραγίες και προσβολές ήταν στην ημερήσια διάταξη, ενώ το αποκορύφωμα όλων ήταν οι χειροδικίες!
Ο συγκεκριμένος διοικητής είχε «συνήθεια» να απαιτεί από τους εκατοντάδες φαντάρους να ξελαρυγγιάζονται, απαντώντας όσο το δυνατό πιο βροντερά στα παραγγέλματα του.
Την «ευαισθησία» του λοιπόν αυτή αποφάσισαν να αμφισβητήσουν οι νεοσύλλεκτοι συνάδελφοι: 
«έπεσε σύρμα» κανένας να μην ανταποκρίνεται με την υπερβολή που απαιτούσε ο διοικητής…
Έτσι λοιπόν, στην πρωινή αναφορά, ο διοικητής δίνει διαταγή και εκεί που περιμένει άγριες κραυγές, αντιμετωπίζει ένα κλίμα «Θεσσαλονικιώτικο», καθώς οι στρατευμένοι ανταποκρίνονται πολύ χαλαρά…
Αιφνιδιασμένος, κοκκινίζει από την ταραχή του και δίνει για δεύτερη φορά προστάγματα.
Όμως και αυτή τη φορά οι φαντάροι ανταποκρίνονται εξίσου υποτονικά.
Το κάζο για τον στρατιωτικό είναι πρωτόγνωρο. Εμμένει όμως και για τρίτη φορά δίνει διαταγές, τις οποίες διανθίζει με κραυγές και απειλές. 

Διαβάστε την συνέχεια http://diktiospartakos.blogspot.gr 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger