Home » , , » «Λεβεντιές» sequel

«Λεβεντιές» sequel

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 | 4:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Μερικά πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Όπως η δήθεν παραίτηση του «καραγκιόζη Πρόεδρου» Β. Λεβέντη. Θα παραιτούνταν λέει τη Δευτέρα. ΘΑ! Κι έχασε η Βενετιά βελόνι.
Όταν κατάλαβε πως ο κόσμος τον έχει αφοδεμένο κατέφυγε -που αλλού;- στο Θεό! «Μου είπε η Εκκλησία να μην το κάνω»! «Εκκλησία» λένε τη σύζυγο; Γιατί αυτή, δήλωσες, πως παίρνει τις αποφάσεις. Αχ ρε Βασίλη, μια φορά είπες να κάνεις κάτι μόνος σου και τα έκανες σαν τα μούτρα σου. Δεν είπαμε θα ακούς τη γυναίκα σου και να εκτελείς τις διαταγές τις, όπως ακριβώς εκτελείς τις διαταγές των τοκογλύφων;

Η αλήθεια είναι πως το Κοινοβούλιο θα έχανε έναν μεγάλο κωμικό. Ένας από τους πιο γελοίους πολιτικούς. Μετά τον Άδωνη και τον Κούλη, βάζω το Λεβέντη. Κάθε φορά που μιλά, κάνουμε καινούριο συκώτι. Είναι λιγάκι ακριβός, αλλά ξεκαρδιζόμαστε στο γέλιο.

Θα μου πείτε λέει και ξελέει. Αυτό ακριβώς κάνει κάθε πολιτικός. Ο Βασιλάκης κάπου το παραξηλώνει, αλλά δε βαριέσαι, αυτός γελοιοποιείται. Κι οι ψηφοφόροι του. Να τον χαίρεστε, όσο διαρκέσει. Γιατί στην επόμενη Βουλή… καταλαβαίνετε.

Το κατάλαβε κι ο ίδιος, γι αυτό έκανε το σόου. Σκέφτηκε, δεν πρόκειται να κάτσω ξανά σε έδρανο της Βουλής, ούτε με σφαίρες, ο Τσίπρας δεν με θέλει, ο Κούλης κρατάει μανιάτικο αυτά που είπα κάποτε για τον πατέρα του, στο ΠΑΣΟΚ Νο3 (No2 είναι ο ΣΥΡΙΖΑ) δεν μπορώ να πάω, γιατί με είπαν «μαλάκα», τι θα απογίνω;

Βρε συ, γιατί δεν πας για παπάς; Θα τρως, θα πίνεις, θα λες ιστορίες, ότι κάνεις και τώρα δηλαδή. Μόνο που δεν θα είσαι Βουλή, θα είσαι σε κάποιο Ναό. Άσε λίγο μούσι, ρίξε κάνα μαύρο σεντόνι κι έτοιμος! «Άξιος - άξιος»;;; Θα είναι ευχαριστημένη κι η σύζυγος θα το δεις. Παπαδιά αυτή, σιγανοπαπαδιά εσύ, μια χαρά!

Και τώρα να πούμε για τις πιο πρόσφατες προσβολές. Άκου λεβέντη μ’: Όταν έβριζες τα σόγια του Μητσοτάκη και του Παπανδρέου, δεν δίναμε και πολύ σημασία. Οι νεοδημοκράτες έλεγαν «άσε τον τρελό στην τρέλα του», οι Πασόκοι είχαν κάνει σύνθημα «Είσαι και Λεβέντης είσαι και μαλάκας» ενώ οι υπόλοιποι απλά αδιαφορούσαμε.

Όταν όμως βρίζεις απλούς ανθρώπους, που δεν πείραξαν κανένα, μόνο και μόνο γιατί ζητάν αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα, αρχίζεις να μας τσαντίζεις πολύ. Γιατί υπάρχει μια σάπια νοοτροπία, η οποία θέλει κάποιους «αρχηγούς - σωτήρες» να αποφασίζουν για τους άλλους. Κάποιοι το παίζουν «μικροί θεοί». Αυτοί λοιπόν οι «κάποιοι» είναι στην ουσία «τίποτα», που θέλουν να επιβληθούν σε όλους τους υπόλοιπους. Κι αυτοί θα φάνε στο τέλος πολλές φάπες από τον απλό κόσμο, που έχει ένα σωρό σοβαρά προβλήματα, τα οποία δημιούργησαν τα «τίποτα», οι άχρηστοι και οι διεφθαρμένοι, με τις πολιτικές τους.

Όπως δεν καταλαβαίνεις, ότι εγκεφαλική βλάβη δεν έχουν οι LGBTIQ, αλλά εσύ και κάθε φασισταριό του κερατά. Κόψε τις ύβρεις, γιατί δεν σε παίρνει. Πολύ περισσότερο τώρα που έπεσε η μάσκα σου και είδαν όλοι ότι στηρίζεις κι εσύ την ίδια πολιτική που έκανε το σόι του Μητσοτάκη. Κάτσε και απόλαυσε τα προνόμια του κηφήνα της Βουλής, όσο διαρκέσουν. Βλέπεις, έκαναν το λάθος και σε ’βαλαν και σένα μέσα στο Κοινοβούλιο να κάνεις παρέα στη Χρυσή Αυγή. Βέβαια τέτοια λάθη διορθώνονται εύκολα, άλλοι παραμένουν αδιόρθωτοι… 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger