Home » » Αναπάντητα ερωτήματα από την πώληση πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία...

Αναπάντητα ερωτήματα από την πώληση πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία...

Από Unknown , Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 | 7:06 μ.μ.

Από εχτές τα ερωτήματα είναι αμείλικτα, μετά τον σκυλοκαυγά που ξέσπασε μεταξύ του ΥΠ.ΕΘ.Α και του τομεάρχη άμυνας της Ν.Δ. περί μεσαζόντων και ύποπτων συνδιαλλαγών όσων αφορά συμφωνία του ελληνικού κράτους και της Σαουδικής Αραβίας για πώληση πυρομαχικών αξίας 66 εκατομμυρίων ευρώ.
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/11/blog-post_69.html
Εμείς ρωτάμε:
1) Που θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα πυρομαχικά;
Θα χρησιμοποιηθούν μήπως στην βάρβαρη επέμβαση του αιμοσταγούς καθεστώτος της Σαουδικής Αραβίας ενάντια στον λαό της Υεμένης; 
Χιλιάδες έχουν χάσει τη ζωή τους από τις βόμβες των Σαούντ και την τεράστια ανθρωπιστική αυτή καταστροφή φαίνεται πως καθόλου δεν την έλαβαν υπ'όψιν τα ''γεράκια'' του ελληνικού κράτους. 
Βλέπουμε πως η ''αριστερή'' μας κυβέρνηση με τα ''ηθικά πλεονεκτήματα'' και τις ευαισθησίες, όχι μόνο είναι διαχειριστής του κράτους με την πιο επιθετική πολιτική ενάντια στους λαούς της περιοχής, όχι μόνο στήνει αντιδραστικές συμφωνίες -άξονες με τη χούντα της Αιγύπτου, την Κύπρο και το Ισραήλ, αλλά μετέχει και κερδοφορεί σε μία από τις πιο τερατώδεις πολεμικές επεμβάσεις αυτή τη στιγμή στο πλευρό του πιο αντιδραστικού καθεστώτος της περιοχής , με τις ευλογίες των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ δημιουργώντας κέρδη πάνω σε πτώματα. Θυμίζουμε πως η Σαουδική Αραβία βομβαρδίζει την Υεμένη, παρέα με το Ισραήλ, την χώρα με την οποία η Ελλάδα έχει συγκροτήσει Άξονα παρέα με Κύπρο και Αίγυπτο ''για την διασφάλιση της σταθερότητας και την καταπολέμηση της τζιχαντικής τρομοκρατίας στην περιοχή'' όπως έχει δηλώσει ο Καμμένος , μέσα στο κοινοβούλιο , χωρίς να τον έχει αμφισβητήσει κανείς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΔΩ  http://diktiospartakos.blogspot.gr
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger