Home » , » Συγκλονιστική μαρτυρία που κάνει σμπαράλια την κυβερνητική προπαγάνδα για τους πλειστηριασμούς (Βίντεο)

Συγκλονιστική μαρτυρία που κάνει σμπαράλια την κυβερνητική προπαγάνδα για τους πλειστηριασμούς (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 | 2:06 π.μ.

Είναι αξιοσημείωτο και σε ένα βαθμό εντυπωσιακό να ακούς τον υπουργό μπάτσων και καταστολής Τόσκα να σου λέει ότι δεν έχει να διαθέσει μπάτσους για να «προστατέψει» τα έμμισθα τσιράκια των αρπακτικών, κάποιους συμβολαιογράφους δηλαδή που συμβάλλουν να περάσει η λαϊκή περιουσία χρεωμένων νοικοκυριών σε τραπεζίτες – «κοράκια».

Και φυσικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών που μας λέει ότι σήμερα ματαιώνονται οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί γιατί χωρίς την παρουσία των δυνάμεων καταστολής δεν μπορεί να υπάρξει  «ομαλή διενέργεια των πλειστηριασμών και ασφάλεια των συμβολαιογράφων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους».

Από κει και πέρα παραθέτουμε ένα βίντεο στο οποίο παρακολουθούμε να γίνεται ακόμα μια φορά σμπαράλια η κυβερνητική προπαγάνδα που μας λέει ότι δεν βγαίνουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες και περιουσίες κάτω των 300.000 ευρώ.

Για μας το ποιο συγκλονιστικό, στο παρακάτω βίντεο –πέρα απ’ τα στοιχεία για τους πλειστηριασμούς που ακούγονται- είναι η προσωπική περιπέτεια που μας διηγείται ένας άνεργος, άρρωστος δανειολήπτης, με τέσσερα παιδιά, που τώρα κινδυνεύει να μείνουν αυτός και η οικογένεια του άστεγοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger