Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος: Προς απόφοιτους της «σχολής δημιουργικής γραφής "Πολάκης - Καρανίκας"»

Ν. Μπογιόπουλος: Προς απόφοιτους της «σχολής δημιουργικής γραφής "Πολάκης - Καρανίκας"»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 | 5:31 π.μ.

Προφανώς έχει ενοχλήσει πάρα πολλούς και ειδικά τα κυβερνητικά φερέφωνα -από την ιστοσελίδα του Κούλουγλου μέχρι το ημιεπίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, την "Εφημερίδα των Συντακτών", (αυτή σε δημοσιεύματα της τον "φωτογραφίζει" χωρίς να αναφέρει το όνομα του αποδίδοντας του ότι "παραπληροφορεί"), η συνεχείς ενασχόληση του Νίκου Μπογιόπουλου ο οποίος αναδεικνύει το τεράστιο κοινωνικό έγκλημα που διαπράττει η κυβέρνηση με το να χαρίζει λαϊκή περιουσία, μέσω πλειστηριασμών σε τραπεζίτες και αετονύχηδες.

Την στιγμή που η κυβέρνηση και οι "ντουντούκες" της, κάθε είδους, ιντερνετικές ή έντυπες, θέλουν να μας πείσουν ότι ο γάιδαρος όχι μόνο πετάει, αλλά γκαρίζει και στις στροφές, ο κομμουνιστής δημοσιογράφος -και όχι μόνο αυτός- με τα ντοκουμέντα που φέρνει στην επιφάνεια και αφορούν τους πλειστηριασμούς κάνει σμπαράλια την κυβερνητική προπαγάνδα.

Επόμενο είναι λοιπόν να βρει απέναντι του ένα μέτωπο αποτελούμενο από αργυρώνητους δημοσιοκάφρους, σφουγκοκωλάριους της εξουσίας, και κάθε είδους απόφοιτους της «σχολής δημιουργικής γραφής "Πολάκης - Καρανίκας"» 

Σ' όλους αυτούς, λοιπόν, απαντάει ο Νίκος Μπογιόπουλος με ανάρτησή του που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Oι αναρτήσεις, τα ρεπορτάζ, οι εκπομπές μας, όπως μια σειρά ρεπορτάζ συναδέλφων, συνέβαλαν - με πρώτο και κύριο τον αγώνα κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία - στην ανάδειξη του μέγα προβλήματος των πλειστηριασμών.

Τα στοιχεία που δημοσιοποιήσαμε αποκαλύπτουν και καταγράφουν όλη την ψευδολογία της κυβέρνησης γύρω από ένα ζήτημα που αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.
Εξαιτίας, δε, της απήχησης που είχαν, ενόχλησαν τους κυβερνώντες. Αυτός είναι ο λόγος που υπουργοί, δημοσιογραφικοί συνοδοιπόροι και διαδικτυακά καρακόλια της "πρώτης φορά αριστεράς", θορυβημένοι από την απήχηση των δημοσιεύσεων, επιστράτευσαν εναντίον μας καταιγιστικούς γκαιμπελισμούς.

Προσέξτε: Επιδόθηκαν όχι σε (ευπρόσδεκτη) κριτική, όχι σε στοιχειοθετημένη αμφισβήτηση, αλλά στην ατιμία αστήρικτων χαρακτηρισμών και επιθέσεων. Πρακτική που οι ίδιοι την έχουν βαφτίσει ως πρακτική «δολοφονίας χαρακτήρα».

Έτσι είδαμε τους σημαιοφόρους του μεγαλύτερου fake news που κυκλοφορεί αυτά τα χρόνια στη χώρα να κατηγορούν για fake news ποιους; Εμάς!

Είδαμε τους διακινητές του αδιανόητου ψέματος ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι «αριστερή» (!!!) κυβέρνηση – αυτό είναι το μεγαλύτερο fake news στον τόπο – να κατηγορούν εμάς για πρακτικές και κολεγιές με εκείνα τα συγκροτήματα για λογαριασμό των οποίων οι κυβερνώντες φτιάχνουν τα Μνημόνια, αλλά τα έχουν χαλάσει μαζί τους μόνο σε ένα: Στο ποιος θα κρατάει την κουτάλα!

Αυτοί μας κατηγορούν. Αυτοί οι θρασύτατοι ψεύτες είναι που μας κατηγορούν σαν… ψεύτες! Αλλοι ευθέως κι άλλοι εμμέσως. Σχεδόν το απολαμβάνουμε, δεδομένου ότι είναι οι ίδιοι που όταν γράφουμε και μιλάμε για τους άλλους, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ κοκ, τότε μας θεωρούν και σοβαρούς και αξιόπιστους και έγκριτους, αναδημοσιεύοντας και επικαλούμενοι τα γραπτά και τα λεγόμενά μας.

Αλλά όταν αποκαλύπτουμε τη γύμνια τη δική τους και των φίλων τους, και ειδικά στα ζητήματα που η γύμνια μετατρέπεται σε κοινωνικό έγκλημα, τότε τι κάνουν: είτε παρακάμπτουν τα στοιχεία, είτε τα παραποιούν, είτε τα αποσιωπούν, είτε δικολαβικά και "εξυπνακίστικα" αντιστρέφουν το περιεχόμενό τους. Και ως δια μαγείας, τότε – όπως βάζουν τα καρακόλια τους να λένε - γινόμαστε «αναξιόπιστοι»…

Λοιπόν, ας το επαναλάβουμε:

Θα συνεχίσουμε να είμαστε ό,τι είμαστε.

Με δικό μας εφόδιο, απέναντι στα ψέματά τους, τα στοιχεία (όλα κατατεθειμένα και εδώ, στη σελίδα, και στον ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟ, και στην εκπομπή στον Real).

Με εφόδιο, απέναντι στις σοφιστείες τους, τα έγγραφα και τις αποδείξεις.

Με εφόδιο, απέναντι στο εφήμερο του ψεύδους και της συκοφαντίας των προπαγανδιστικών μηχανισμών τους, την ζώσα πραγματικότητα και την αντοχή της αλήθειας στο χρόνο.

Αλλά, βασικά, με ένα και κύριο εφόδιο: Την απόφασή μας να μπορούμε να κυκλοφορούμε με καθαρό πρόσωπο στον κόσμο.

Την αυτονόητη, δηλαδή, και καθόλου "ηρωική" απόφαση που απορρέει από την ιδιότητα του τίμιου κομμουνιστή δημοσιογράφου, να μην προσφέρεται και να μην προστίθεται ποτέ – και για όσο διατηρεί τα λογικά του - στην πασαρέλα με τους ξεπουλημένους.

ΥΓ 1: Ένα ψέμα είναι ένα ψέμα. Δυο ψέματα είναι δυο ψέματα. Τρία ψέματα είναι πολιτική - εβραϊκή παροιμία.

ΥΓ 2: Η άδεια που παραχωρήσαμε σε ορισμένους να διαπράξουν γκεμπαιλισμούς και να επιδοθούν σε εξυπνακισμούς από αυτή τη σελίδα - αναγκαία ρύπανση ώστε να μετρηθεί πόσο "χαλασμένοι" μπορούν είναι κάποιοι - όπως καταλαβαίνετε, έληξε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:56 π.μ.

Αντί Εβραικών παροιμιών θα πω Επικουρικό ρητό 'ουδέν έρπει ψεύδος εις γληρας χρόνου'.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger