Home » , » Περί "ανοχής" του "Ρουβίκωνα από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Περί "ανοχής" του "Ρουβίκωνα από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 | 2:25 μ.μ.

Πηγή: Γιώργος Καλαϊτζίδης - indymedia

Καταγγελία μέλους του Ρουβίκωνα

Όπως όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί, η κυρίαρχη αφήγηση των ΜΜΕ, αλλά και του συνόλου της αντιπολίτευσης, είναι πως ο Ρουβίκωνας απολαμβάνει κάποιου είδους "ανοχή", από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ.
Δελτία ειδήσεων, τηλεοπτικές εκπομπές, και αρκετοί πολιτικοί εντός και εκτός βουλής, με προεξέχοντα τον πρόεδρο της Ν.Δ., διαμαρτύρονται σε κάθε ευκαιρία, για την "ανενόχλητη" δράση του Ρουβίκωνα. Προσφάτως μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, πως κανείς από μας δεν έχει ποινικό παρελθόν, και πως οι υπηρεσίες της αστυνομίας δεν έχουν καμιά εντολή για αναζήτησή μας.

Η σκληρή αλήθεια των αριθμών βέβαια, έρχεται να διαψεύσει όλους τους παραπάνω, αφού επί κυβέρνησης Σύριζα, έχουν υπάρξει γύρω στις 100 συλλήψεις, που αφορούν στη δράση της ομάδας. Όσον αφορά στις ποινές, ένα και μόνο παράδειγμα είναι ενδεικτικό: Για την παρέμβασή μας στα διόδια του Κιάτου, επιβλήθηκαν συνολικά ποινές 350 μηνών σε δέκα από μας.

Φυσικά το ζητούμενο εδώ είναι άλλο: Αυτοί που καταγγέλλουν το υποτιθέμενο "ακαταδίωκτο" που έχουμε, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι και συλλήψεις έχουν υπάρξει, και ποινές έχουν επιβληθεί. Αυτό που θέλουν στην ουσία, είναι να μπούμε φυλακή.
Για να το πω με ένα απλό παράδειγμα, μετά τις πρόσφατες συλλήψεις που είχαμε για την κατάληψη της ισπανικής πρεσβείας, να οδηγούμασταν στον Κορυδαλλό. Υπάρχει λύση για όλα φυσικά. Αλλάξτε την νομοθεσία, και κάντε τα πλημμελήματα κακουργήματα. Να δούμε τότε βέβαια, ποιος άνθρωπος σ'αυτή τη χώρα, θα μείνει εκτός φυλακής.

Για να μιλήσω τώρα περισσότερο επί του προσωπικού. Είναι μια μεγάλη αντίθεση, να σου καταλογίζουν ότι κυλιέσαι αμέριμνος στα καταπράσινα λιβάδια της ανοχής του Σύριζα, και στην καθημερινότητά σου, να δέχεσαι μια τεράστια πίεση από τις αρχές. Επί κυβέρνησης Σύριζα, έχω 8 συλλήψεις και γύρω στις 20 προσαγωγές. Περιμένω 6 δικαστήρια, και μου έχουν επιβληθεί ως τώρα 73 μήνες σε ποινές.
Σε διάφορες περιπτώσεις (π.χ. ΤΑΙΠΕΔ, τούρκικη πρεσβεία), με συλλαμβάνουν γιατί με "αναγνωρίζουν" άντρες της κρατικής ασφάλειας, από τον "σωματότυπο" σε διάφορα βίντεο, όπως στο εφετείο που έχω την Τετάρτη, για την επίθεση στην τούρκικη πρεσβεία. Εκεί πρωτόδικα βάλανε μέσα στην αίθουσα έναν προτζέκτορα, έπαιξαν ένα βίντεο που δεν έδειχνε τίποτα, και παρόλα αυτά "αναγνωρίστηκα", και έφαγα 6 μήνες.

Το τελευταίο διάστημα όμως, η πίεση έχει κλιμακωθεί. Είχα πλέον συνηθίσει, να με μαζεύουν αστυνομικοί από τον δρόμο, και να με οδηγούν στην ΓΑΔΑ χωρίς λόγο και αφορμή, μια φορά το μήνα περίπου. Το φαινόμενο όμως τώρα έχει... αυξητικές τάσεις.
Στις 6 Δεκέμβρη, βγαίνοντας από το σπίτι μου, με σταμάτησαν ασφαλίτες πριν ανέβω στο μηχανάκι. Αφού περίμενα περικυκλωμένος έξω από το σπίτι μου, για 20 περίπου λεπτά, ήρθε αυτοκίνητο της ασφάλειας και με πήρε. Οδηγήθηκα στη Γ.Α.Δ.Α., στον έκτο όροφο. Εκεί ο προϊστάμενος της κρατικής ασφάλειας μου ανέφερε, ότι δεν με έφεραν αυτοί, αλλά άλλη υπηρεσία. Αφού κρατήθηκα για 2 ώρες, με άφησαν.

Την επόμενη μέρα, 7/12, με σταμάτησαν αφού είχα ανέβει στο μηχανάκι, και είχα κάνει μια μικρή απόσταση. Αφού περίμενα περικυκλωμένος από ΔΙΑΣ αυτή τη φορά, ήρθε περιπολικό και με οδήγησε στη Γ.Α.Δ.Α., πάλι στον 6ο. Αφού έκατσα καμιά ώρα, με άφησαν.

Αυτή λοιπόν κύριοι, είναι η "ανοχή" που απολαμβάνω ως μέλος του Ρουβίκωνα. Επειδή όμως και η υπομονή έχει τα όριά της, και η δική μας "ανοχή" στα ψέμματα, την παραπληροφόρηση, και τις πιέσεις των αρχών ασφαλείας, κάποτε θα τελειώσει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger