Home » , » Οι γυναίκες Ζαπατίστας συγκαλούν την πρώτη διεθνή συγκέντρωση αγωνιζόμενων γυναικών

Οι γυναίκες Ζαπατίστας συγκαλούν την πρώτη διεθνή συγκέντρωση αγωνιζόμενων γυναικών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 | 3:35 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Αχ και να γινόταν και ποτάμια, ωκεανοί γυναικών να μπορούσαμε να ανταποκρινόμασταν στην πρόσκληση των γυναικών Ζαπατίστας,των διοικητριών Jessica, Esmeralda, Lucía, Zenaida και του μικρού κοριτσιού Defensa Zapatista και να συναντιόμασταν στα βουνά του νοτιοανατολικού Μεξικού..

“Γυναίκες του Μεξικού και του Κόσμου! Συντρόφισσες, Αδελφές!

Γνωρίζουμε ότι το σύστημα όχι μόνο μας εκμεταλλεύεται, μας καταπιέζει, μας ληστεύει και μας δείχνει ασέβεια ως ανθρώπινα όντα, αλλά μας εκμεταλλεύεται, μας καταπιέζει, μας ληστεύει και μας αγνοεί ξανά και ξανά ως γυναίκες.

Και γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι τώρα χειρότερα, γιατί τώρα σε ολόκληρο τον κόσμο δολοφονούμαστε. Και δεν υπάρχει καμία επίπτωση για τους δολοφόνους – ο πραγματικός δολοφόνος είναι πάντα το σύστημα πίσω από το πρόσωπο ενός άντρα –.
Ωστόσο, δεν είμαστε φοβισμένες, ή κι αν ακόμη είμαστε, ελέγχουμε τον φόβο μας, και δεν παραδινόμαστε, δεν παραιτούμαστε και δεν ξεπουλιόμαστε.

Έτσι αν είστε γυναίκα που αγωνίζεται και είναι ενάντια στον τρόπο που μας συμπεριφέρονται ως γυναίκες, αν δεν φοβάστε (ή φοβάστε, αλλά ελέγχετε τον φόβο σας), τότε σας προσκαλούμε να συναντηθείτε μαζί μας, να μας μιλήσετε και να μας ακούσετε ως γυναίκες.

Η ηλικία, το χρώμα, οι διαστάσεις, η θρησκευτική πίστη, η φυλή και ο τρόπος ζωής σας δεν έχουν σημασία. έχει σημασία μόνο ότι είστε γυναίκα και ότι αγωνίζεστε εναντίον του πατριαρχικού και σοβινιστικού καπιταλιστικού συστήματος

Συνεπώς καλούμε όλες τις επαναστατημένες γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο στην:

Πρώτη διεθνή συγκέντρωση πολιτικής, τέχνης, αθλητισμού και πολιτισμού για τις αγωνιζόμενες γυναίκες στο Caracol της Morelia, Tzotz Choj, ζώνη της Τσιάπας στο Μεξικό, στις 8, 9, και 10 Μαρτίου του 2018”
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger