Home » , » Τι καλοί Χριστιανοί είναι αυτοί!

Τι καλοί Χριστιανοί είναι αυτοί!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 | 10:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Καλέ φτυστέ τους μην τους ματιάσετε! Τι καλοί Χριστιανοί είναι αυτοί! Μόνο Αγάπη λέμε. Μην αγαπάτε τόσο βρε, θα πάθετε τίποτα.

Ο μεν χρυσαυγίτης με το ράσο, αυτή η “αθώα περιστερά”, έχει μπερδέψει τα πάντα. Τους ομοφυλόφιλους με τα γραμματόσημα, τον Ιησού με τον Αδόλφο, την βούρτσα με... τέλος πάντων.

Τ' άλλα κομματόσκυλα με τ' άμφια στην ίδια γραμμή, να βρίζουν, να καταριούνται, να απειλούν. Αν δεν υπήρχαν κάποιοι ανεγκέφαλοι να τους πιστεύουν, ίσως και μας διασκέδαζαν με τις κουταμάρες τους. Ίσως πάλι όχι, αλλά θα τους ρίχναμε κι εμείς μερικά “καντήλια” και θα τελείωνε εκεί το θέμα.
Έχουν ειπωθεί πολλά γι αυτά που είπαν, οπότε ας μην επιμείνουμε.
Όμως θα πούμε για κάτι άλλο εξίσου διαχρονικό με τη μισανθρωπία τους, την πλεονεξία, τη λαιμαργία που τους διακατέχει.

Αυτοί οι “Αγίοι” Άνθρωποι, οι “μιμητές του Χριστού” όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, σκοτώνονται πολλές φορές μεταξύ τους. Εντάξει, στη φύση γίνεται αυτό. Στους καρχαρίες, τις παρασιτικές σφήκες, ακόμα και στις κότες. Γιατί να μην γίνεται στους παπάδες, που στο κάτω κάτω είναι πιο αιμοβόροι από τα σκυλόψαρα και πολύ πιο αδηφάγοι από τα κοτόπουλα;

Πήγαν λοιπόν στο δικαστήριο δυο καλοί Χριστιανοί, δυο κελεπούρια. Τόσο καλοί, που αν ζούσε ο Ναζωραίος, θα έπαιρνε ξανά ένα βούρδουλα και θα... 'κονόμαγε μια μήνυση για “πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών”. 
Το Ιερόν emo και ο φίλος του Σουλτάνου, αυτός ντε που προσεύχονταν για να έχουν επιτυχία στο πλιάτσικο οι Τούρκοι μισθοφόροι, είναι στα δικαστήρια. Για ένα κτήμα.

Δεν θα μπω στην ουσία της υπόθεσης, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Προφανώς πρόκειται για λεφτά. Θα μου πείτε: - Ε και;
- Και; Για σκεφτείτε τι μας λένε αυτοί οι τύποι και τι κάνουν. Τσακώνονται για ένα κομμάτι γης. Αυτοί που υποτίθεται ότι δεν ενδιαφέρονται για τα εγκόσμια. Και μάλιστα δεν τσακώνονται για το αν θα το πάρει η Εκκλησία ή όχι, όπως έχουν κάνει άπειρες φορές με πολλούς συνανθρώπους μας, αλλά ποιος από τους δυο θα έχει τον έλεγχο άρα και τον παρά. Τόσο πολύ πιστεύουν! 

Ρε σεις παπάδες, για πείτε μου τι διαφορά θα έχει για το Θεό, αν τα κέρδη πάνε στον ένα ή στον άλλο αντιπρόσωπό Του; Αυτό μόνο εξηγείστε μου.

Να δεις τι μας έλεγαν στο Κατηχητικό πως είπε ο Ιησούς; “Μη μαζεύετε θησαυρούς στη Γη”.
Οι επενδυτές όμως διαφωνούν. Η Γη αφήνει κέρδος.
“Όπου είναι ο θησαυρός σας (στη Γη ή στον Ουρανό) εκεί είναι και η καρδιά σας”. 
Πολύ σωστά τα λες Κύριε. Επομένως η καρδιά των ανώτερων κληρικών χτυπά στις Τράπεζες.
“Ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά”. Εδώ οι παπάδες διαφωνούν κάθετα με τον Ιησού: Τους δουλεύουν όλους ανεξαιρέτως.

“Εμβλέψατε εις τα πετεινά του ουρανού, ότι ου σπείρουσιν ουδέ θερίζουσιν ουδέ συνάγουσιν εις αποθήκας και ο Πατήρ υμών ο Ουράνιος τρέφει αυτά". Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το παπαδαριό δεν θέλει να ενοχλεί το Θεό, που ταΐζει τα πτηνά, έτσι φροντίζει μόνο του να φάει το καταπέτασμα. Άλλωστε αυτοί δεν σπέρνουν, ούτε κάνουν άλλη δουλειά. Τρώνε από τα έτοιμα από αυτά που τους δίνει το ποίμνιο, για να συχωρεθούν οι αμαρτίες τους. Μάγκες, λέγεται πως η βλακεία είναι ασυγχώρητη...
Ξέρουμε και γιατί “έχει ο Θεός”. Φροντίζουν γι' αυτό οι ιερείς του. Πάντοτε φρόντιζαν. Τα καλά και συμφέροντα λέμε. Προπάντων τα συμφέροντα.

ΥΓ: Δεν μου καίγεται καρφί τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Με ποιόν και με πόσους ερωτικούς συντρόφους. Ας είναι και παπάς φανερός υποκριτής. Πόσα φράγκα μας στοιχίζουν όμως είναι άλλη Ιστορία. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger