Home » , » Ο Αμβρόσιος το έμαθε; Ο «άγιος» Πειραιά Σεραφείμ ενημερώθηκε;

Ο Αμβρόσιος το έμαθε; Ο «άγιος» Πειραιά Σεραφείμ ενημερώθηκε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 | 1:01 μ.μ.

Δεν είδαμε να τοποθετούνται μέχρι τώρα οι σεπτοί ποιμενάρχες μας για ένα θέμα το οποίο έχει δημιουργήσει ένα ψιλοχαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θεωρούμε σοβαρή παράληψη εκ μέρους τους να αφήνουν το χριστεπώνυμο πλήθος ανημέρωτο.

Αναφερόμαστε προφανώς στην αποκάλυψη που κάνει πρωτοσέλιδα η φυλλάδα Espresso, σύμφωνα με την οποία κάποια τρανσέξουαλ, ονόματι Αφροδίτη Κωνσταντίνου, μιλάει για τον «αγώνα» ενός «σοβαρού και υπεράνου υποψίας» Μητροπολίτη «για να την κατακτήσει».

Η τρανσέξουαλ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είχε «αποκαλύψει στον ιεράρχη τα πάντα για τη ζωή της και το αμαρτωλό παρελθόν της», και αυτός πιθανόν για να την απαλλάξει από τις αμαρτίες της ακολούθησε το εκκλησιαστικό τελετουργικό και την εξομολόγησε.
Υποθέτουμε φυσικά ότι τα όσα ισχυρίζεται η κυρία Αφροδίτη Κωνσταντίνου για την «πρώτη σεξουαλική επαφή με τον ιεράρχη», θα έχουν αλληγορικό νόημα.
Επηρεασμένη η κοπέλα από την επαφή της με τον εκκλησιαστικό ποιμένα, σαν «σεξουαλική επαφή» θα εκτιμάει την πνευματική παροχή που της παρείχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, για να την επαναφέρει στον δρόμο του θεού.

Επειδή όμως εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε αυθαίρετες ερμηνείες, θα περιμένουμε από τους καθ’ ύλην αρμόδιους και στην προκειμένη περίπτωση από τους ιεράρχες Αμβρόσιο και Σεραφείμ να μας απαλλάξουν από την άγνοια μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger