Home » , » Ανακατάληψη της GARE τώρα - Αλληλεγγύη με όλες τις εστίες που χτυπιούνται από το κράτος και τους φασίστες του

Ανακατάληψη της GARE τώρα - Αλληλεγγύη με όλες τις εστίες που χτυπιούνται από το κράτος και τους φασίστες του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 | 8:15 μ.μ.

Όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο η επίδειξη αυταρχισμού και κρατικής καταστολή με στόχο κατειλημμένους χώρους πήρε την πρώτη απάντηση.

Απ’ ότι ενημερωνόμαστε από ανάρτηση στο indymedia σήμερα το απόγευμα, δυο μέρες μετά τη νέα αστυνομική εισβολή σε τρεις καταλήψεις, η GARE βρίσκεται πάλι στα χέρια του κινήματος. «Ένα σώμα αλληλέγγυων συντρόφων ανακατέλαβε το κτήριο. Η GARE είναι και θα παραμείνει έδαφος κοινωνικής αντίστασης και αυτοοργάνωσης», διαβάζουμε στο indymedia.

Πιθανόν να αιφνιδιάστηκαν οι μπάτσοι μετά απ’ αυτή την κίνηση και η πρώτη απόπειρα αντίδρασης τους ήταν σπασμωδική με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν μόλις κατάλαβαν ότι η GARE περιφρουρείται από πλήθος αγωνιστών.

Οι καταληψίες της GARE απευθύνουν κάλεσμα για προσέλευση κόσμου, ώστε να περιφρουρηθεί η κατάληψη σε περίπτωση νέας απόπειρας εκκένωσης της, ενώ υπάρχει ανακοίνωση για μαζική προσέλευση στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στους δικαζόμενους για συμμετοχή στις καταλήψεις .
Το ραντεβού των αλληλέγγυων είναι για την Πέμπτη 15/3 στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 8:00 πμ στο κτίριο 9.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger