Home » , » Πλειστηριασμοί Θεσσαλονίκης: MAT και χημικά - "Απώλεια" 4 ασπίδων από μπάτσους (Βίντεο)

Πλειστηριασμοί Θεσσαλονίκης: MAT και χημικά - "Απώλεια" 4 ασπίδων από μπάτσους (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 | 5:55 μ.μ.

Το κάλεσμα που είχε απευθύνει ο  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για να ματαιωθούν σήμερα  δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί (από γνωστό κοράκι-μεγαλοσυμβολαογράφο της πόλης) που και οι δυο αφορούν σε ακίνητα μικρής αξίας που βγαίνουν σε πλειστηριασμό για μικρά χρέη, βρήκε μαζική ανταπόκριση.

Εκατοντάδες ήταν οι πολίτες πι συγκεντρώθηκαν ενώ ο παλμός τους και η δυναμική τους αιφνιδίασε τους μπάτσους που είχαν αναλάβει να περιφρουρήσουν το συμβολαιογραφικό γραφείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Ίωνος Δραγούμη, για να υλοποιηθεί ο εγκληματικός κυβερνητικός σχεδιασμός και να περάσει η λαϊκή περιουσία στα νύχια κορακιών.
(Περιττό να πούμε ότι για άλλη μια φορά έγινε σμπαράλια όλη η κυβερνητική προπαγάνδα περί ακινήτων μεγάλης αξίας που εκπλειστηριάζονται και "στρατηγικών κακοπληρωτών")

Όπως μεταδίδει από την Θεσσαλονίκη ο σύντροφος Χρήστος Αβραμίδης –δημιουργία του είναι και το βίντεο που παραθέτουμε- οι αστυνομικές δυνάμεις μπροστά στην δυναμικότητα της παρέμβασης των συγκεντρωμένων αρχικά αιφνιδιάστηκαν κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να «απωλέσουν» 4 ασπίδες. πιθανόν και γκλομπ.

Ανασυντάχτηκαν στην συνέχεια όμως και στην προσπάθεια τους «να προστατέψουν τους πλειστηριασμούς και τις τράπεζες», όπως τονίζει η ανταπόκριση που αναφέραμε, χρησιμοποίησαν τα «εργαλεία» δουλειά τους. Κάτι που μεταφράζεται ότι όταν το κίνημα πήγε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό, έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και γκλοπ.

Σαν αποτέλεσμα υπήρξε μεταξύ άλλων το να χτυπήσουν στο κεφάλι  τον Περιφερειακό Σύμβουλο Θανάση Αγαπητό ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Μέχρι πριν λίγο δεν γνωρίζαμε αν πραγματοποιήθηκαν τελικά οι προγραμματισμένοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.



Από την ιστοσελίδα 902

ΠΑΜΕ - ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Παρεμβάσεις σε συμβολαιογραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» 

Παρεμβάσεις έξω από δύο συμβολαιογραφεία στην Αθήνα πραγματοποίησαν το ΠΑΜΕ και Λαϊκές Επιτροπές.

Φωνάζοντας συνθήματα όπως «Εμπρός λαέ ξεσηκωμός, κάτω τα χέρια απ’ του λαού το βιος» και «Είσαστε τσιράκια των τραπεζιτών, αρπάζετε τα σπίτια των εργατών» απαίτησαν κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο.

Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν το γεγονός ότι το συμβολαιογραφείο στην οδό Σταδίου 39 είχε μετατραπεί σε φρούριο από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, είχαν κλειδώσει την πόρτα του κτιρίου που στεγάζεται το συμβολαιογραφείο, μην επιτρέποντας ούτε στους εργαζόμενους άλλων γραφείων στο κτίριο, να μπουν ή να βγουν από αυτό.

Οι διαδηλωτές μετέβησαν και σε δεύτερο συμβολαιογραφικό γραφείο, στην οδό Σταδίου 43, όπου και εκεί υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Μετά τις παρεμβάσεις, ακολούθησε πορεία έως την Ομόνοια με το σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» να κυριαρχεί.

Στη Θεσσαλονίκη

Παρέμβαση έξω από συμβολαιογραφείο, στην οδό Ίωνος Δραγούμη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου διενεργούνται πλειστηριασμοί, όπως μιας πρώτης κατοικίας χαμηλοσυνταξιούχου στην Καλαμαριά και μιας αποθήκης επαγγελματικού χώρου στον Εύοσμο, πραγματοποίησαν το ΠΑΜΕ και Λαϊκές Επιτροπές. Στη διάρκεια της παρέμβασης κρατούσαν πανό που ανέγραφε «Τέρμα πια στους εκβιασμούς. Εμπόδισε λαέ τους πλειστηριασμούς».



Επίσης από την ιστοσελίδα iskra αντιγράφουμε:

 Νίκη του κινήματος η αναστολή τελικά των πλειστηριασμών στο συμβολαιογραφείο που έγινε η επίθεση των ΜΑΤ


Τίποτα δεν πάει χαμένο! Η πίεση του κινήματος στο συμβολαιογραφείο της Καποδιστρίου, στο οποίο κάλεσε συγκέντρωση η ΛΑ.Ε, δεν πήγε χαμένη.

Η επίθεση των ΜΑΤ μπορεί να έδειξε την αγριότητα των κυβερνώντων αλλά δεν έφερε το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Τελικά όλοι οι πλειστηριασμοί στο εν λόγω συμβολαιογραφείο ανεστάλησαν. Μεταξύ αυτών μια μικρή πρώτη κατοικία, αρκετά μικρά διαμερίσματα και καταστήματα και μια μικρή έκταση μικρομεσαίας αγροτικής επιχείρησης στην Λάρισα.

Αν το κίνημα κατά των πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας μαζικοποιηθεί και αγκαλιαστεί ενωτικά από χιλιάδες ακόμα πολίτες, πέρα από άλλες διαφορές, σίγουρα θα ματαιώσει τους άδικους πλειστηριασμούς.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Μαρτίου 2018 στις 8:37 μ.μ.

ε" οχι και ΜΑΤ ..Οι καρπαζοεισπράκτορες με τα μπλε ήταν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger