Home » , » Αποδόθηκε δικαιοσύνη σε ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, που συκοφάντησε άδικα τα χρυσά μας ναζάκια

Αποδόθηκε δικαιοσύνη σε ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, που συκοφάντησε άδικα τα χρυσά μας ναζάκια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Απριλίου 2018 | 2:55 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

 “Το πιο καλό σαπούνι το κάνει το Κομμούνι”. Αυτό μας είπε χθες η Αστική Δικαιοσύνη κρατώντας επάξια τον τίτλο του καλύτερου ανέκδοτου με δυο λέξεις. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Έκπληξη θα ήταν αντίθετη απόφαση.
Πάλι καλά που δεν εκτέλεσαν τον Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, που συκοφάντησε άδικα τα χρυσά μας ναζάκια.
Τα είπε νοσταλγούς. Τι νοσταλγοί ρε; Που την άκουσες τέτοια βρισιά; Φθηνά τη γλύτωσε. Αν ήταν λίγες μόνο δεκαετίες πριν, το λιγότερο που θα πάθαινε, θα ήταν μια φάλαγγα περιποιημένη και μετά θα τον έστελναν εξορία. Νόμιμα όλα αυτά φυσικά. Νόμιμα βασάνιζαν, τρομοκρατούσαν, σκότωναν, εξόριζαν...
Βιάστηκαν όμως. Στις 21 του Απρίλη έπρεπε να βγάλουν την απόφαση, τα πλυντήρια, όχι στις 20. Τα δώρα τα κάνουν στη γιορτή του άλλου...

Θα ρωτήσετε “δεν είναι η Χρυσή Αυγή νοσταλγοί του Χίτλερ”; Όχι λοιπόν δεν είναι! Αφού έτσι λέει το Δικαστήριο. Αναμένω τώρα την απόφαση, ώστε να δικαιωθεί επιτέλους κι ο γάιδαρος που πετάει, για να μπορεί να διεκδικεί τη θέση πιλότου.

Εγώ πάντως είμαι νοσταλγός της Ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης και δεν ντρέπομαι καθόλου να το δηλώσω, όπως ντρέπονται οι ναζί για την ιδεολογία τους. Νοσταλγώ τη Δικαιοσύνη εκείνη που μέσα στους αιώνες έκανε αγάλματα στους τυραννοκτόνους, περνούσε από φωτιά και τσεκούρι τους προσκυνημένους κι έριχνε στην Πηγάδα τους προδότες στολίζοντας το χέρι της Θέμιδας με το κονσερβοκούτι.

Το έχουμε ξαναπεί, έχουμε πόλεμο, τι περιμένεις; Έλεος από τον εχθρό; Και μάλιστα από τον ταξικό εχθρό; Αυτός είναι ο πιο αδυσώπητος από όλους.
Αλλά όπως πάντα σεβόμαστε τις αποφάσεις του Ελληνικού Δικαστηρίου και όλων των Ψυχιατρικών Κλινικών. Δεν είναι ναζί οι της Χρυσής Αυγής. Παρεξήγηση, τα έχουμε πει τόσες φορές. Ιδού το σκεπτικό.

Δεν χαιρετάνε ναζιστικά τα μέλη της χρυσής συμμορίας, οι ναζί χαιρετούσαν αρχαιοελληνικά.
Δεν σκοτώνουν οι ακτιβιστές της ακροδεξιάς. Μετανάστες και αντιφασίστες πέφτουν πάνω στα μαχαίρια τους, εκεί που καθαρίζουν χόρτα. Και μάλιστα πέφτουν πολλές φορές οι απρόσεκτοι.
Δεν έχουν αγκυλωτούς σταυρούς, κανονικούς έχουν. Το λέει ο Αμβρόσιος που είναι παπάς. Κι αυτός έχει ολόιδιους για φυλαχτό.

Δεν είναι αυτοί ρατσιστές. Οι υπόλοιποι είμαστε μαύροι, ομοφυλόφιλοι, κομμουνιστές, ξένοι κλπ...
Δεν νοσταλγούν το Χίτλερ. Όχι, είναι απλά θαυμαστές του. Επίσης μην τους πείτε ότι αυτοκτόνησε, θα τους πληγώσετε, είναι ευαίσθητοι.
Αναπολούν επίσης “την ωραία εποχή της Χούντας που είχαμε τις πόρτες ανοικτές” και τα στόματα κλειστά. Σήμερα ξημέρωσε επέτειος. Θα κάνουν μερικές ανθρωποθυσίες για να τιμήσουν το γεγονός;

Όταν ζητωκραυγάζουν υπέρ των SS, το κάνουν γιατί εκτιμούν την αντρεία τους! Ξέρετε ρε τι θάρρος θέλει να ξεκοιλιάσει κάποιος εγκύους, να καταστρέψει ολόκληρα χωριά, να βιάσει και να εκτελέσει παιδιά, να βάλει φωτιά σε Εκκλησίες γεμάτες κόσμο, να ανοίξει την κάνουλα με το αέριο στους Εβραίους; Αυτά είναι κατορθώματα που αξίζουν παράσημο! Του πιο απάνθρωπου κτήνους που είδε ποτέ το φως του ήλιου. Θα τα κάνατε όμως εσείς αυτά; Όχι βέβαια. Ε αυτοί τα έκαναν.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους Έλληνες δικαστές που έβγαλαν αυτή την απόφαση. Έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ποιοι είναι και με ποιους. Ανεξάρτητοι; - Οπωσδήποτε! Έντιμοι; - Καλέ ναι!
Επίσης ο Άγιος Βασίλης μας φέρνει τα δώρα την Πρωτοχρονιά...    
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger