Home » , » Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ. Συνέλαβε και οδήγησε στο αυτόφωρο επικίνδυνο μέλος του "Ρουβίκωνα"!

Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ. Συνέλαβε και οδήγησε στο αυτόφωρο επικίνδυνο μέλος του "Ρουβίκωνα"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Απριλίου 2018 | 1:32 μ.μ.

Να μην παραλείψουμε να γνωστοποιήσουμε και φυσικά να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε μια μεγάλη χθεσινοβραδινή επιτυχία της Ελληνικής αστυνομίας.
Είναι από τις φορές που τα όργανα της τάξεως εκτελούν άμεσα τα καθήκοντα τους και παρόμοιες ενέργειες μας κάνουν να νιώθουμε ότι ζούμε σε μια ασφαλή και ευνοούμενη δημοκρατία.

Συγκεκριμένα χτες το βράδυ άντρες της ΕΛΑΣ –δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι συμμετείχε και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής- σε μια άρτια οργανωμένη επιχείρηση εισέβαλαν σε ταβέρνα της Καισαριανής και μπροστά στους έκπληκτους θαμώνες αιφνιδίασαν και συνέλαβαν ένα επικίνδυνο μέλος του «Ρουβίκωνα».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το μέλος της αναρχικής ομάδας δεν προέβαλε καμιά αντίσταση και έτσι οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί στο αυτόφωρο!

Η βαρύτατη κατηγορία που του αποδίδεται είναι ότι απεικονίζεται σε βίντεο  να πετάει τρικάκια στο ισόγειο του κτιρίου όπου στεγάζεται το Βρετανικό Συμβούλιο στο Κoλωνάκι,

Είναι μια ενέργεια που εμπίπτει στο νόμο περί διατάραξης οικιακής ειρήνης και η παραδειγματική τιμωρία του αδικηματία δεν έγινε σήμερα δυνατή λογω κωλύματος να παρουσιαστεί στην αυτόφωρη διαδικασία η μηνύτρια πρόεδρος του Βρετανικού Συμβουλίου και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο.

Δυστυχώς μέχρι τότε άλλο ένα επικίνδυνο στοιχείο θα κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Κάθε φιλήσυχος και νομοταγής πολίτης απευθύνει έκκληση προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να πατάσσονται άμεσα τέτοιες βαριές παραβατικές ενέργειες γιατί –όπως αναφέρουν δημοσιεύματα- δημιουργούν μιμητές.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger