Home » , » Το "παράπονο" ενός επιστήμονα που είχε προσωπικές επαφές με "αγίους"

Το "παράπονο" ενός επιστήμονα που είχε προσωπικές επαφές με "αγίους"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 | 7:59 μ.μ.

Πραγματικά συγκινηθήκαμε ακούγοντας την ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο νέος πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς στην οποία βαθύτατα προβληματισμένος και αφόρητα θλιμμένος θα λέγαμε, εξέφρασε το παράπονο του για το κατάντημα μέρους της ελληνικής κοινωνίας που δεν είναι σε θέση να δεχθεί τις απόψεις του και τον χαρακτήρισε «ψεκασμένο» επιδιδόμενο σε  μπούλινγκ σε βάρος του.

«Εχουμε καταντήσει περίγελος όσοι πιστεύουμε» μας είπε και επανέλαβε ότι είχε γνωρίσει προσωπικά τους αγίους Παϊσιο και Πορφύριο βγάζοντας μας από την άγνοια για τα θεόσταλτα χαρίσματα του τελευταίου.
Μας είπε μεταξύ άλλων ότι ο άγιος Πορφύριος αν και εντελώς αγράμματος «είχε φτιάξει μόνος του ραδιοφωνάκι», «έβρισκε μόνος του που υπήρχε νερό», «προέβλεπε να ζούσε την τεχνολογία και είχε προβλέψει ότι «οι υπολογιστές θα επικοινωνούν μεταξύ τους πριν γίνει το Ιντερνέτ». Εκτός αυτών των επισκεπτόταν «αστρονόμοι και τους έλεγε που υπάρχουν πλανήτες» επαναλαμβάνοντας, αυτά που είχε δηλώσει σε περασμένες του τοποθετήσεις, προφανώς για να το εμπεδώσουμε και άλλα θαυμαστά έργα αυτού του αγίου.

Πέρα απ' την πλάκα τώρα. Οταν ακούς έναν θεωρούμενο επιστήμονα με στίβα τα πτυχία του και τις επιστημονικές διακρίσεις του, ένα άτομο που την "καταξίωση" του αναλαμβάνει να την προβάλλει η κυβέρνηση διορίζοντας τον σε μια τέτοια θέση, είναι να αναρωτιέσαι μετά γιατί πατσαβουροφυλλάδες σαν το "Μακελειό" και την "Espresso", έχουν τόση μεγάλη αναγνωσιμότητα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger