Home » , » Αλλη μια κατασκευασμένη, σε βαθμό γελοιότητας, κατηγορία σε βάρος μελών του "Ρουβίκωνα" κατέρρευσε παταγωδώς

Αλλη μια κατασκευασμένη, σε βαθμό γελοιότητας, κατηγορία σε βάρος μελών του "Ρουβίκωνα" κατέρρευσε παταγωδώς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 | 6:23 μ.μ.

Το πόσο κατασκευασμένες -σε βαθμό γελοιότητας πολλές φορές- είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν τα μέλη του "Ρουβίκωνα" και προφανώς δεν αντέχουν στο βάσανο της δικαστικής ακροαματικής διαδικασίας και καταρρέουν παταγωδώς το είδαμε για άλλη μια φορά σήμερα.

Συγκεκριμένα μέλη της αναρχικής ομάδας που δικαζόταν για την κατάληψη των γραφείων των ΑΝΕΛ στην λεωφόρο Συγγρού στις 26 Οκτώβρη 2015 αθωώθηκαν πανηγυρικά (Εδώ μπορείτε να δείτε βίντεο απ' αυτή την δράση και να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση του "Ρουβίκωνα" που αναφέρει τους λόγους της ακτιβιστικής ενέργειας), με ποιο ενδιαφέρον στοιχείο τα όσα προέκυψαν στην δίκη και οδήγησαν στην αθώωση των μελών του "Ρουβίκωνα.

Αναφερόμαστε στο ότι σύμφωνα με την κατάθεση που είχε δώσει τότε ο Πάνος Καμένος ισχυριζόταν ότι τα μέλη του ¨Ρουβίκωνα" που εισέβαλαν στα γραφεία των ΑΝΕΛ "κράτησαν ομήρους" εργαζόμενους του κόμματος, ενώ ταυτόχρονα ο Γιώργος Καλαϊτζίδης ο οποίος χαρακτηρίζεται "αρχηγός της συμμορίας", ούρλιαζε: "θα σας κάψω όλους, ρε πούστηδες, ζωντανούς".
Σήμερα στην ακροαματική διαδικασία, μέσω της συνηγόρου του, ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα ανακάλεσε την προηγούμενη κατάθεσή του, επικαλούμενος ότι "έπεσε θύμα παραπληροφόρησης". Μετά απ' αυτό μονόδρομος ήταν για την δικαστική έδρα να αθωώσει τους κατηγορούμενους.

Αναγκαστική αναδίπλωση ήταν αυτή για τον Π. Καμμένο αφού κανείς/α απ' τους παρόντες σ' αυτή την παρέμβαση δεν θα μπορούσε να επιβεβαιώσει τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς του.

Υ.Γ: Από τους δημοσιοκάφρους που συνειδητά καθημερινά παραπληροφορούν και σε ότι αφορά την αναρχική αυτή ομάδα προφανώς δεν έχουμε απαίτηση κάποια στιγμή να δηλώσουν κάτι ανάλογο με τον Π. Καμμένο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger