Home » , » ΣΥΡΙΖΑ ή Ν.Δ έχουν τα πιο διεφθαρμένα "αδελφά" κόμματα;

ΣΥΡΙΖΑ ή Ν.Δ έχουν τα πιο διεφθαρμένα "αδελφά" κόμματα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 | 5:18 μ.μ.


Πριν από λίγο καιρό δημοσιεύτηκε ότι ο επικεφαλής των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας και η σύντροφός του Ιρένε Μοντέρο, πήραν ένα τραπεζικό δάνειο ύψους 540.000 ευρώ (το οποίο θα αποπληρώσουν σε 30 χρόνια) με το οποίο αγόρασαν ένα σπίτι, έξω από την Μαδρίτη.

Το Ισπανικό αυτό κόμμα θεωρείται "αδελφό" κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε τα δημοσιογραφικά φερέφωνα και τα στελέχη της Πειραιώς θεώρησαν ευκαιρία να προβάλλουν την είδηση, πιστεύοντας ότι έτσι κάνουν ζημιά στην εικόνα του κυβερνητικού κόμματος.
Το ίδιο έκανε και χτες ο Μητσοτάκης στην διάρκεια της ομιλία του στην βουλή. Ζητώντας για μια ακόμα φορά εκλογές υπογράμμισε: "Και αυτή τη φορά, βέβαια, δεν βλέπω να καλείτε για ενίσχυση τους Podemos του κ. Ιγκλέσιας. Μάλλον θα απολαμβάνει την πισίνα του και δεν θα έχει πολύ χρόνο να σας διαθέσει για να σας υποστηρίξει στην προεκλογική σας εκστρατεία".
Η απάντηση που εισέπραξε από τον Τσίπρα αναμενόμενη: "Κύριε Μητσοτάκη, δεν αγόρασε σπίτι με offshore, ούτε αγόρασε το σπίτι του Βολταίρου, ούτε έχει σπίτι δίπλα στο σπίτι του κ. Χριστοφοράκου, με πισίνα".

Ανούσιες δηλαδή κοκορομαχίες.

Ελα όμως που οι συμπτώσεις κάποιες φορές είναι εντυπωσιακές. Σήμερα το γύρο των διεθνών ΜΜΕ κάνει η είδηση η οποία μας γνωστοποιεί ότι 29 στελέχη του Λαϊκού κόμματος της Ισπανίας (αδερφού κόμματος της ΝΔ) καταδικάστηκαν από την Audiencia Nacional (το ειδικό δικαστήριο της Ισπανίας που ασχολείται μόνο με μεγάλες υποθέσεις) καταδικάστηκαν συνολικά με 351 χρόνια φυλάκισης.



Αλήθεια, οι δεξιές φυλλάδες θα κάνουν αυτή την είδηση πρωτοσέλιδο, όπως έκαναν με το σπίτι μου αγόρασε ο  Ιγκλέσιας;  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger