Home » , , , » Ν. Μπογιόπουλος: Το επικαιροποιημένο μνημόνιο που φέρνει μια κυβέρνηση πολιτικής ξεδιαντροπιάς (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: Το επικαιροποιημένο μνημόνιο που φέρνει μια κυβέρνηση πολιτικής ξεδιαντροπιάς (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 | 8:34 μ.μ.

Σε περασμένη ανάρτησή μας αναφέραμε ότι χτες μετά τις ανούσιες κοκορομαχίες των αστικών κομμάτων στην βουλή, μας σερβίρισαν ένα νέο Μνημόνιο, με το οποίο προβλέπεται να ΒΙΑΣΟΥΝ κανονικά το υπόλοιπο της ζωής μας.

Γι' αυτό, λοιπόν το επικαιροποιημένο  μνημόνιο, θα μιλήσουμε μέσω ενός ηχητικού που παραθέτουμε από την σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου.

Σ' αυτό, λοιπόν ακούμε, εκτός των άλλων, τι περιέχει ο "φετφάς" που δημοσιεύτηκε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Κομισιόν.
Μαθαίνουμε τι έχει υπογράψει και τι μέτρα δεσμεύτηκε να εφαρμόσει, μετά την υποτιθέμενη έξοδο απ' τα μνημόνια μια κυβέρνηση πολιτικής ξεδιαντροπιάς.
(Και επειδή το κράτος έχει συνέχεια όπως είπε και ο Μητσοτάκης, τα μέτρα αυτά, που εξαθλιώνουν ακόμα περισσότερο τα λαϊκά στρώματα, θα ισχύσουν άσχετα ποιο αστικό κόμμα θα είναι στην κυβερνητική εξουσία).

Σύμφωνα με την καθεστωτική προπαγάνδα βγαίνουμε από το μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018. Το ποια όμως είναι η πραγματικότητα μας το λέει το επικαιροποιημένο μνημόνιο το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το 2022.

Και τι προβλέπει αυτό; Αρχικά μείωση του αφορολόγητου, Δηλαδή ο εργαζόμενος που σήμερα αμείβεται με 600 ευρώ και ο οποίος με το τωρινό καθεστώς  δεν φορολογείται, θα πληρώνει κάθε χρόνο 600-650 ευρώ φόρο. 

Μέχρι το 2022 θα είναι αναγκασμένες οι όποιες κυβερνήσεις να έχουν υπερματωμένα πλεονάσματα κάτι που μεταφράζεται σε εξακολούθηση τον πολιτικών βάρβαρης λιτότητας.

Θα ξαναέχουμε τσεκούρωμα στις συντάξεις κάτι που σημαίνει ότι  με επικαιροποιημένο μνημόνιο τους θα βουτήξουν άλλα 8 δις από τους απόμαχους της δουλειάς.

Κατά τ' άλλα .. βγαίνουμε απ' τα μνημόνια ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger