Ξεψηφίστε τα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Μαΐου 2018 | 10:01 μ.μ.

Πηγή: Νίκος Μπογιόπουλος - Realnews

 Ο Αινείας, όταν κλήθηκε να διασώσει ό,τι πολυτιμότερο μπορούσε από την κατεστραμμένη Τροία, χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξε να πάρει στους ώμους του τον γέροντα πατέρα του.

Στην Αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε μεγαλύτερη καταισχύνη από την αναλγησία απέναντι στον γέροντα. Στον κόσμο της ιησουίτικης ηθικής των εγχώριων και διεθνών «σωτήρων» απαράβατος -υποτίθεται- κανόνας είναι το «τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου».

Ας έρθουμε τώρα στην Ελλάδα της Ε.Ε., του ΔΝΤ, των μνημονίων και της... «εξόδου» από αυτά. Αυτό που συμβαίνει με τους συνταξιούχους είναι αισχρό.
Δεν φτάνει που πρώην και νυν κυβερνώντες τους έχουν πιει το αίμα, τώρα τσακώνονται ψηφοθηρικά μεταξύ τους ποιος τους το ήπιε «λιγότερο» ή «περισσότερο», ποιος τους είπε τα «λιγότερα» ή τα «περισσότερα» ψέματα!
Ωσάν η μέχρι τώρα αφαίμαξη πλέον των 65 δισ. από τους γέροντες να θεωρείται «δεδικασμένη» και «παραγεγραμμένη» (!), οι ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. μαλώνουν μεταξύ τους για τα επόμενα, για τις νέες περικοπές που έχουν ψηφιστεί για το 2019.

Και ποιοι... μαλώνουν; Αυτοί που ψήφισαν τις νέες περικοπές με τους άλλους που δεν ψήφισαν, αλλά δήλωσαν ότι θα εφαρμόσουν τα νέα μέτρα διότι «το κράτος έχει συνέχεια»!

Ομως, το μόνο που έχει συνέχεια σε αυτό τον τόπο είναι η κοροϊδία. Σε αντίθετη περίπτωση, αντί να ψηφοθηρούν θα έκαναν κάτι πιο απλό: θα τα ξεψήφιζαν! Αντε, λοιπόν, αφού τόσο νοιάζεστε και οι δύο για τους συνταξιούχους, προχωρήστε: Ξεψηφίστετα!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger